Nieuws

Hoera mooi weer! Verken de geluksplekken vanaf een sup op de Dommel

16 apr 2019

Tijdens de Dutch Happiness Week ontdekten we samen met Parktheater en Fontys hoe leuk het is om op een Sup  (Stand Up Paddling)  de Geluksplekken Eindhoven te ontdekken vanaf het water. Reden om dit leuke arrangement de hele lente/zomer te blijven aanbieden! 

Heb je altijd al eens willen suppen? Of ontdek je net deze leuke, relatief nieuwe sport? Leer suppen en ontdek de Geluksplekken Eindhoven vanaf het water! Je staat op een surfplank en je beweegt je vooruit met een peddel. Lekker ontspannen en connecten met jezelf. Het is ook nog eens een coole, leuke manier om (nieuwe) mensen te leren kennen. 

Suppen maakt gelukkig!

Suppen gaat over balans en in contact komen met je lichaam. Het is een total body workout en ontspannen tegelijk. Het water maakt je rustig en helpt je dagelijkse beslommeringen vergeten. Laat (eventuele) spanning en stress maar los. Hoor het water kabbelen en het fluiten van de vogels. Je wordt helemaal kalm.

Ontdek geluksplekken in Eindhoven

Het is mogelijk om te suppen op de Dommel en andere wateren in Eindhoven. We komen langs of in de buurt van verschillende geluksplekken, zoals de High Tech Campus, Genneper Hoeve en andere Geluksplekken aan de Dommel. Je kunt voor of na de suptour zelf een kijkje nemen bij een van de Geluksplekken!

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Kijk op Facebook of Instagram voor foto’s en video’s.

Reserveren via:

Paula van Loon
06 1399 7999

https://www.supcoach.nl/happiness-sup?

P.S.: Houd je het liever droog, het Parktheater heeft ook een Gelukswandeling (workshop) zowel binnen als buiten het theater.