Nieuws

Data Dutch Happiness Week 2023 bekend; zaterdag 18 t/m zondag 26 maart

6 dec 2022

 

Na twee online edities van de Dutch Happiness Week  in de corona periode achter ons en een maatwerk versie in 2022, hopen we in 2023 eindelijk weer een ‘normale’ Dutch Happiness Week te kunnen organiseren.

Even geheugen opfrissen …. wat is Dutch Happiness Week?

Dutch Happiness Week is een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart) en is een initiatief van Fontys en Parktheater Eindhoven. De DHW-activiteiten vinden voornamelijk plaats in de regio’s Eindhoven en  Tilburg. Tijdens de Dutch Happiness Week (DHW) 2023 bieden wij daarom een podium aan initiatieven waarin de verbinding met elkaar centraal staat, zien èn gezien worden.  De initiatieven waar wij energie van krijgen en waar we als individu en als samenleving gelukkig van worden!

Oproep!

Wij zijn op zoek naar organisaties die tijdens deze week een bijdrage willen leveren. D.m.v. de DHW kun je betekenis geven aan je organisatie, je netwerk vergroten of geluk een plek geven binnen je beleid. Ben jij enthousiast geworden of wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Neem dan snel contact op met info@dutchhappinessweek.nl