Nieuws

Up-date Dutch Happiness Week 2024

6 nov 2023

U bent van ons gewend dat wij in deze periode de volgende Dutch Happiness Week (DHW) in maart aankondigen. Als organisatie hebben we echter besloten om een pauze in te lassen, wat betekent dat de DHW in 2024 niet plaats zal vinden.

Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven zijn sinds 2017 de founders van deze leuke, innovatieve week boordevol geluksactiviteiten. Honderden creatieve vormen van het delen van geluk heeft u de afgelopen jaren vanuit ons voorbij zien komen. Fontys Hogeschool blijft de komende jaren toegewijd bij het betrekken van studenten en jongeren bij deze week via stages en onderzoek, maar de rol als drijvende kracht achter deze week zal een andere invulling krijgen.

Vormgeven van de toekomst
Parktheater wil nu eerst, met enkele directe betrokkenen vanuit o.a. Geluksplekken Eindhoven en vaste programma partners, onderzoeken of de DHW nog voldoende aansluit bij de wensen van dit enorme netwerk.
Parktheater ziet namelijk door het nieuwe aanbod in de vorm van o.a. Stroom voorstellingen (voor mensen en makers die wat te vertellen hebben), de nieuwe festivallijn Let’s talk about en het grote aanbod aan theatercolleges doublures ontstaan.
Kortom, de hoogste tijd om samen met onze stad Eindhoven en met de inzet en kracht van onze partners de toekomst van DHW verder vorm te geven. Een DHW die het laagdrempelige karakter houdt om deel te nemen, de glimlach en verwondering blijft tonen op het gezicht van velen en ruimte houdt voor alle innovatie die DHW al jaren laat zien.

Meedenken?
Wilt u meedenken over de toekomst van de DHW? Laat het ons weten via info@dutchhappinessweek.nl dan ontvangt u begin 2024 een uitnodiging voor het vervolg.