Nieuws

Terugblik DHW 2019

4 apr 2019

Dutch Happiness Week 2019

De Dutch Happiness Week 2019 zit er weer op en wat hebben we genoten! Van een gelukswandeling tot een vrijwilligersmarkt, van theatervoorstellingen tot het jaarlijkse congres over werkgeluk Happy People Better Business. De Dutch Happiness Week had weer veel verschillende, verassende activiteiten. Initiatiefnemers Parktheater Eindhoven en Fontys willen daarom bij deze alle deelnemers, partners en natuurlijk onze bezoekers bedanken!

Geluksplekken Tilburg
Bijzondere nieuwkomers in de DHW zijn de Tilburgse geluksplekken. Studenten van de Fontys Economische Hogeschool Tilburg gingen op zoek naar de geluksplekken in Tilburg. Ze werden begeleid door de Belgische geluksambassadeur en schrijver van het World Book of Happiness, Leo Bormans. De inwoners van Tilburg nomineerden vele geluksplekken waarvan er uiteindelijk (0)13 zijn geselecteerd. Deze geluksplekken werden op 13 februari 2019 bekend gemaakt in het Factorium in Tilburg. Een van de geluksplekken is bijvoorbeeld Grotto, een ontmoetingsplek voor liefhebbers van natuur en bourgondisch genieten. Ook het Dwaalgebied is een van de Tilburgse geluksplekken. Het Dwaalgebied ligt rond de vijfsprong en vult zichzelf met o.a. gezellige restaurants en winkeltjes. Voor wie alle Tilburgse geluksplekken wil ontdekken is het geluksboekje o.a. bij VVV Tilburg te koop.

Natuurlijk droegen veel van de Tilburgse geluksplekken met tal van activiteiten ook bij aan het programma van de DHW.

2020
Natuurlijk kijken we ook al graag vooruit naar de DHW van volgend jaar. Die vindt dan plaats van 14-22 maart. Bedrijven en instellingen die dan graag betrokken willen zijn kunnen mailen naar info@dutchhapinnessweek.nl

Heel veel geluk nog de rest van jaar en tot ziens bij DHW 2020!