Nieuws

Nieuw … Mentale Kracht 040

12 mei 2020

Op 1 mei is  door GGzE, samen met Welshop, de officiële aftrap gegeven voor Mentale Kracht 040 een gratis platform voor iedereen.

Op Mentale Kracht 040 vind je professionele blogs, vlogs, trainingen en concrete tips van onze zorgspecialisten, om mentale klachten tegen te gaan én – liever nog – te voorkomen. Er is actieve samenwerking met regionale partners zoals PSV en de  gemeente Eindhoven zodat  zoveel mogelijk mensen die aan hun welzijn en persoonlijke veerkracht willen werken, er iets aan hebben.

Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven zei het mooi: “Ik vind dit een heel mooi initiatief van GGzE. Ik spreek in deze periode veel mensen en vang via verschillende kanalen veel geluiden op. Ook geluiden van angst en onzekerheid. Ik denk dat Eindhovenaren die behoefte hebben aan een geestelijk steuntje in de rug, hier hun antwoord vinden of de weg wordt gewezen. En het mooie is dat het om een gezamenlijk initiatief gaat, waarmee Eindhoven maar weer eens laat zien dat dit een stad is van samenwerken.“🏘

Daarmee sluit GGzE aan bij de landelijk campagne van het Ministerie VWS. We hopen met dit platform mentale klachten tegen te kunnen gaan en liever nog te voorkomen. Je hoeft geen GGzE cliënt te zijn, het is voor iedereen bedoeld.

U bent welkom om een kijkje te nemen op deze nieuwe website, een digitale plek voor meer rust in je hoofd en het bevorderen van je persoonlijke veerkracht: www.mentalekracht040.nl.

Voor meer info ook ggze.nl/nieuws

    

#mentalekracht040