Main Events

Workshop: Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af
di 22 mrt

Lekker in je vel met autisme

Workshop

Moe zijn na een studie- of werkdag en veel last van stress hebben. Voor mensen met (kenmerken van) autisme is dit vaak heel herkenbaar. Maar waar komt die vermoeidheid nu vandaan? En hoe kom je van die stress af?

In de workshop “Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af” onderzoek je waar jouw vermoeidheid en stress vandaan komen.

En wat kun je doen om van deze vermoeidheid en de stress af te komen en weer energie te hebben voor de dingen die jij belangrijk vindt. Zodat je gebruik kunt maken van al je talenten en weer lekker in je vel komt te zitten.

In de workshop gaan we heel praktisch aan de slag. We starten met onderzoek hoe het bij jou werkt. Waar krijg jij energie van en wat kost juist energie? Hoe kun je dingen anders doen, zodat het wel bij jou past.

Belangrijk hierin is dat je je grenzen op een goede manier aan kunt geven, dat je duidelijk bent over wat je wel en ook over wat je niet wilt doen.

Aan het einde van de workshop is er ruimte om samen dingen te bespreken, waar loopt je tegenaan, wat werkt voor jou, wat doe jij om je goed te voelen.

​Op die manier zorg je goed voor jezelf, kom je van je vermoeidheid af en kom je lekker in je vel te zitten.

Aanmelden kan via info@lekkerinjevelmetautisme.nl. Vermeld bij de aanmelding je naam, e-mailadres & telefoonnummer, zet DHW in het onderwerp van de mail en geef duidelijk aan of het om de live versie (10.00 uur) of online versie (13.00 uur) gaat.

Prijs: Gratis

Aanvang: Live: 10.00 uur, Online: 13.00 uur

Johan Frisopark 47,
Best

Vanaf ± 16 jaar, mensen met (kenmerken van) autisme