Main Events

Werkgeluk op 1,5 meter
ma 15 mrt
Online
Veronique Kilian

LezingVolwassenen

Veronique Kilian is behalve trainer en coach ook auteur van de bestseller Geluk op het werk? Train je geluk competenties! Als ook zij in onze 1,5 meter samenleving anders moet gaan werken, komen de best practices van gelukstraining goed van pas.

De coronacrisis vraagt ons allemaal om anders samen te werken. Thuiswerken kan comfortabel en tegelijkertijd uitputtend zijn. Online samenwerken, beeldbellen en op afstand werken kost veel meer energie. Daar komt nog de stress door de onzekere tijd waarin wij nu leven. En daarnaast zoeken naar verbinding op 1,5 meter.

Hoe compenseer je het gemis van even langs gaan voor een informeel praatje? Hoe maak je toch op een leuke manier verbinding als je veel meer op jezelf bent aangewezen? Welke manieren zijn er om de positieve vibe erin te houden? In dit interactieve webinar leer je minstens drie concrete werkvormen om werkgeluk vitaal te houden, online én offline!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! haalde de top 3 van de managementboek bestsellerlijst top 100.

Eerder schreef Veronique Het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog, boordevol tips en inzichten om een team te begeleiden naar teamflow en co-creatie.

Veronique haar website:

 

Prijs: € 22,50 (speciaal DHW-tarief!)

Aanvang: 13:00

Online

Volwassenen

boeken/info >