Main Events

Wanna WOW?
za 13 mrt
Online
Loes Vialle & Alexandra Augustijn

VolwassenenWorkshop
WOW… de rest van je leven je zo gezond en van betekenis mogelijk voelen? Maak van WOW – Working On Well-being – dan jouw lifestyle.

Hoe meer je WOWt, hoe vitaler, socialer, innovatiever en productiever je wordt. Wanna WOW?

WOW-PROGRAMMA

Handvatten en tools om te WOW-en krijg je in ons interactief WOW-workshopprogramma dat is opgebouwd uit modules. Iedere module bestaat uit kennis vergroten en toepassen. Kennis wordt pas wijsheid wanneer je deze gebruikt. Hoe meer je dat doet, hoe meer WOW een way of life – en dus een lifestyle – wordt. Start nu met WOW module 1 ‘It all starts with WHY’. Waarom nog langer dingen doen die niet bijdragen aan jouw welzijn?

WOW-MODULE 1 ‘It all starts with WHY’

  • Doel: bewust worden van de effecten van wat je nu denkt en doet en jouw welzijnsbalans opmaken.
  • Inhoud: je maakt kennis met de WOW-Roadmap en leert deze toe te passen.
  • Materialen: digitaal werkboek
  • Tijd: 2 uur
  • Kosten: € 49 p.p. (maximaal 8 deelnemers)
  • Voorbereiding: blader alvast door het digitaal werkboek en kijk welke vragen je al wilt beantwoorden.

VOOR WIE?

Voor iedereen die gelooft in een leven lang WOW. Hoe meer je WOWt, hoe beter jouw leven en dat van anderen wordt. WOW kun je individueel volgen. Nog beter is om samen met de mensen om je heen – vrienden, familie of collega’s – te gaan WOW-en.

WORKSHOPSLEIDERS

De WOW-lifestyle is ontwikkeld door welzijnsarchitecten Loes Vialle en Alexandra Augustijn. Loes heeft als Organization & Leadership Architect mede de basis voor de organisatie van ASML – uitgeroepen tot beste bedrijf van Nederland door MT/Sprout – ontworpen en in praktijk gebracht. Ze ontwierp eerder het Beeffective® programma en traint onder andere studenten van de TU Eindhoven. Alexandra deed onderzoek naar de principes die welzijn vergroten en hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven, in je organisatie en in de samenleving als geheel. Hierover schreef ze het boek: De Gelukseconomie. Alexandra woont in Thailand waar ze naast workshops ter plekke en online wereldwijd samenwerkt met andere welzijnsexperts aan het WOW World Book of Happiness.

Prijs: €49

Aanvang: 10:00-12:00

Online

Volwassenen (studenten)

boeken/info >