Main Events

Van ruwe steen naar diamant
wo 22 mrt
Explorelab in gebouw TF
Expertgroep Bildung van Fontys

BelevingStudentenVolwassenenWorkshop

Wat brengt jonge mensen werkelijk tot bloei? Deze vraag staat centraal in de interactieve sessie die in het kader van de Dutch Happiness Week bij Fontys wordt georganiseerd. De sessie is voor iedereen toegankelijk met interesse in persoonsontwikkeling en de begeleiding daarvan. Tijdens de sessie maak je ervaringsgericht kennis met de ‘Diamant voor Begeleiding’, een prototype dat in de expertgroep Bildung is ontwikkeld, onder leiding van Eric Verouden, om begeleiders handvatten te bieden om persoonsvormend te coachen.

De facetten van de Diamant symboliseren verschillende aspecten van persoonsontwikkeling. Het model biedt structuur en houvast in het voeren van betekenisvolle gesprekken die bijdragen aan de ontwikkeling van de mens die bij je aan tafel zit.

Je bent van harte welkom om het prototype te komen ervaren en mee te denken in de toepassingsmogelijkheden ervan. Ook maak je kennis met enkele leden van de netwerkgroep die de 2 uur durende sessie verzorgen. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Prijs: Gratis

Aanvang: 10:00 uur

Explorelab in gebouw TF
Dominee Theodor Fliednerstraat 2,
Eindhoven