Main Events

The Edge of Happiness Episode 1: Let the Journey Begin
ma 15 mrt
Online
Driessen Fontys Sociaal Innovatiecentrum werkgeluk

LezingStudentenVolwassenen

In deze eerste aflevering van The Edge of Happiness maak je kennis met Marcel Stevens en zijn reis naar geluk. Zijn reis start bij het bedrijfsleven en het onderwijs. Hij spreekt onder andere met Jeroen Driessen en Nus Waleson over de maakbaarheid van geluk. Beiden hebben hier een eigen kijk op. Hiermee hoopt Marcel de ongebaande paden van geluk te verkennen. Ben jij benieuwd naar zijn reis naar geluk? In hoeverre speelt geluk een rol op de werkvloer? Wat is de rol van onderwijs op het geluk van mensen? Is geluk een belangrijk thema? Heb jij er invloed op?

Hoofdrolspelers in deze aflevering zijn Marcel Stevens, Jeroen Driessen en Nus Waleson. Marcel Stevens is cabaretier, spreker en schrijver. Hij gaat op zoek naar de randen van (werk) geluk. In deze aflevering deelt hij het podium met Jeroen Driessen, de CEO van Driessen Groep met als motto: “maakt werkgeluk mogelijk.”. Samen met hen staat Nus Waleson, directeur Fontys Hogeschool HRM en Psychologie op het podium.

Meld je ook aan als je het later wil terugkijken!

  

Het sociale innovatielab werkgeluk doet nog veel meer:

Maak kennis met “Werkgeluk-check-gesprek”

Kernachtige 1-op-1 sessie om jouw werkgeluk te vergroten.

Wil jij een check van je werkgeluk in een persoonlijk, 1-op1 gesprek?

Geluk. Waar denk je aan als je dat woord leest? Wellicht aan een klavertje vier? Gelukkig zijn houdt voor iedereen wat anders in. De één vindt gezondheid belangrijk, van zichzelf en voor mensen om zich heen, de ander wordt gelukkig van sociale contacten en vrienden. Je buurman wordt gelukkig van ieder half jaar een nieuwe auto terwijl de buurvrouw liever verre reizen zou maken. Welk werk jou gelukkig maakt, is net zo persoonlijk als ‘gewoon’ geluk. De een vindt zijn collega’s het allerbelangrijkst en de ander de afwisseling in werkzaamheden. Werk maakt een groot deel uit van ons leven en heeft een grote impact: dat is toch reden genoeg om hier eens bij stil te staan?

Kun je werkgelukkiger worden? Wil jij je werkgeluk onder de loep nemen in een korte en krachtige sessie? Verstandig! Werkgeluk kent namelijk vele voordelen. In het werkgeluk-check-gesprek wordt er binnen 20 minuten gekeken naar hoe jij jouw werkgeluk kan vergroten.

Een junior consultant van Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk gaat met jou in gesprek: online via MSTeams. Ter voorbereiding op het gesprek vul je bij de aanmelding de ‘Werkgelukcheckmeter’ zodat de coach je zo goed mogelijk kan helpen om jouw werkgeluk te vergroten.

 

Dit programma onderdeel gemist? Terugkijken kan via het aanklikken van deze link

Aanvang: 13:00-13:30

Online

Volwassenen, studenten en jongeren

boeken/info >