Main Events

Take Charge Masterclass
za 20 mrt
Online
Joshua Daniel

StudentenVolwassenenZorg & Welzijn

Wil jij de 3 belangrijkste ingrediënten om meer geluk en succes te ervaren in je leven? Wil jij bewezen en praktische tools die jou zowel tijdens als na corona kunnen helpen stappen te zetten? En kun jij daarnaast wel een goede dosis inspiratie gebruiken? Meld je dan gelijk aan voor de ‘’Take Charge Masterclass’’ die sociaalondernemer en inspirator Joshua Daniel tijdens de Dutch Happiness Week online verzorgt.

Wie is Joshua Daniel?
Joshua groeide vanaf een jonge leeftijd op zonder vader in een buurt vol slechte rolmodellen. Hierdoor maakte hij verkeerde keuzes en raakte hij verzeild in het criminele circuit. Zijn droom om profvoetballer te worden haalde hem van de straat, maar hij raakte helaas -in het seizoen van zijn leven- alles kwijt door heftige blessures. Hierdoor had hij constant pijn en kon maandenlang niet normaal lopen, zitten of staan. Vanuit de meest uitzichtloze situatie is het hem toch gelukt om meerdere opleidingen te behalen, 2 bedrijven te starten en de controle te nemen over zijn geluk en zijn leven. Nu is het zijn ambitie om anderen te leren hetzelfde te doen.

Bekijk hier de website van Joshua Daniel

Ben jij nieuwsgierig en wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór 18 maart aan voor de ‘’Take Charge Masterclass’’ via de website

Let op: de eerste vijf aanmelders krijgen gratis het boekje Geluksplekken Tilburg.

 

Prijs: Gratis

Aanvang: 13:00-14:00

Online

Volwassenen (studenten)

boeken/info >