Main Events

Sup je gelukkig: vind balans en rust op het water
vr 24 mrt
Piushaven Tilburg
Supcoach Paula van Loon

BelevingNatuurWorkshop

Ervaar geluk en plezier in het vinden van je balans op een supboard: een mooie metafoor voor je (werk)leven. Tijdens deze break kom je even los van je dagelijkse beslommeringen en check je bij jezelf in. Even tijd om stil te staan. Wat voel ik en waar voel ik dat? Je ervaart al snel rust en ruimte in je hoofd én in je lijf. Dit alles in de prachtige Piushaven in Tilburg, waar je het water hoort kabbelen en vogels hoort kwetteren. Je voelt je instant relaxt. 

Leer suppen en ontdek Tilburg vanaf het water
Leer suppen (Stand Up Paddling) en ervaar ontspanning en verbinding met jezelf tegelijkertijd. Suppen is een total body workout, maar daar hoef je niet hard voor te werken. Suppen is niet moeilijk, maar vooral leuk! Je mag lekker relaxt bewegen en zelfs languit liggen op je supboard. Deze activiteit is ook meteen een leuke, ongedwongen manier om (nieuwe) mensen te leren kennen.

Bruisende en dynamische Piushaven
We suppen in de Piushaven, een bruisend en dynamisch gebied waar wonen, werken en watersport samengaan. Watersporters worden hier op gemoedelijke wijze ontvangen. Supcoach Paula van Loon neemt je mee het water op in een groepje van max. 6 mensen. Zo kan ze – zowel in groepsverband als – aan ieder individueel aandacht geven. Mocht je meer willen weten over supcoaching of interesse hebben in een specifieke meditatie of mindfulness oefening. Vraag het haar gerust!

Supcoaching: rust in je hoofd & contact met je lijf
De supcoaching sessie start met een korte uitleg over de techniek, daarna ga je als groep het water op. Supcoach Paula van Loon begeleid je hierin en neemt je mee in de wereld van suppen en coaching. Denk aan fysieke balansoefeningen, maar ook mindfulness oefeningen en meditatie. Paula werkt intuïtief en stemt in het moment af op de groep en checkt wat de behoefte is. Eventuele angst of weerstand verdwijnt als sneeuw voor de zon. Laat je verrassen en meenemen in haar wereld van balans en ontspanning!

Aanmelden
Meld je aan via de boekingsknop. Je hoeft geen SUP ervaring te hebben, maar in verband met veiligheid moet je wel kunnen zwemmen. Je kunt je alleen aanmelden, maar je mag ook met meerdere mensen tegelijk aanmelden. De groepsgrootte is max. 6 personen. Vol is vol!

Vragen en meer informatie
Kijk op www.supcoach.nl voor meer informatie over suppen, supcoaching en over Paula van Loon zelf. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Paula.

Prijs: €20,-

Aanvang: 13.30

Piushaven Tilburg
RAK Tilburg, Hopliedenkade 249,
Tilburg


boeken/info >