Main Events

Proeverij met de PACT-methode©: meer werkgeluk door inzicht in jezelf én de ander
vr 24 mrt
Fontys derde verdieping, lokaal 342
Eugenie Obers en Rosalie Reichardt

StudentenVolwassenenWorkshop

Deze workshop biedt een vrijblijvende kennismaking met de PACT-methode©.

Door middel van een interactief programma laten wij jou zien hoe jij (onbewust) beslissingen neemt. Ook leer je hoe anderen dat weer op hun manier doen.

In de PACT-methode© werken we standaard met het Insights Discovery model, een veelgebruikt kleurenmodel om teamleden en hun persoonlijkheden en voorkeursstijlen in beeld te brengen. Dankzij deze workshop krijgt je inzicht in de verschillende type mensen en hun voorkeursstijlen. Zo leer je hoe jij mensen effectief kunnen coachen en hoe je een team goed kunt aansturen.

Wat brengt deze proeverij jou?

  • Je maakt kennis met de PACT-methode© en de eerste pijler van deze methode
  • Je maakt kennis met het kleurenmodel van Insights Discovery
  • Je begrijpt beter wat jou motiveert om optimaal te presteren en werkgelukkig te zijn
  • Je weet wat je nodig hebt om effectiever samen te werken, als leider te inspireren, te motiveren en het beste uit mensen te halen.

Want als je begrijpt wat jou drijft, kun je meer uit jezelf en de samenwerking met anderen halen. En dat zorgt voor meer werkgeluk!

Aanvangstijd: 2 starttijden: Workshopronde 1: 13:30-15:00 uur en workshopronde 2 van 15:30-17:00 uur (beide workshops zijn gelijk)

Toegangsprijs: GRATIS, (LET OP: als deelnemer ontvang je een voucher die je kan inzetten op één van onze andere trainingen en/of coaching mentorprogramma’s. )

Prijs: Gratis

Aanvang: 13:30 uur en 15:30 uur (zie beschrijving)

Fontys derde verdieping, lokaal 342
De Rondom 1, 5612 AP,
Eindhoven


boeken/info >