Main Events

Powersessie ‘Zakelijk Flirten!’
do 18 mrt
Online
Driessen Fontys Sociaal Innovatiecentrum werkgeluk

LezingVolwassenen

“Van student naar young professional.”

Als student heb je ervaring met het presenteren van projecten en onderzoeksresultaten. Misschien heb je al een enkel gesprek gevoerd met een opdrachtgever. In hoeverre voel jij je daarmee klaar voor het zakelijke, professionele leven?

Zakelijke relaties aangaan, kan soms best spannend zijn. Wat kan ik wel en niet vragen? Wat is er nu gepast? Tijdens de Powersessie ‘Zakelijk Flirten’ bieden we jou de handvatten om een goede start in het zakelijke leven te maken. Het effect van lichaamstaal, het creëren van een goede gesprekssfeer en het vergroten van jouw overtuigingskracht staat centraal in deze powersessie. Door deze kennis samen te voegen, leer je een impact maken op je gesprekspartner. Hierdoor denkt jouw stagebegeleider in de toekomst misschien wel als eerste aan jou wanneer hij een leuke opdracht heeft. Wil jij een impact maken op je medestudenten, je docenten of potentiële opdrachtgevers? Je studieloopbaan een boost geven? Meld je dan snel aan voor deze inspirerende Powersessie: donderdag 18 maart van 14.00u-16.00u

De organisator van de powersessie, Bertine Blom, inspireert als Chief Happiness Officer en Executive (team) coach al meer dan 25 jaar leiders van organisaties bij het realiseren van betere prestaties. Ze daagt haar publiek uit te kiezen voor ‘werkgeluk’ als fundament voor succes, want meer werkgeluk leidt tot meer vitaliteit, betere samenwerking, (dol-) gelukkige klanten en véél meer rendement!

Naast presentaties over ‘Werkgeluk’ en ‘Klantgeluk’ geeft Bertine regelmatig sessies over ‘Zakelijk Flirten’. ‘Zakelijk Flirten’ verhoogt direct het Werkgeluk! Gezonde relaties zijn een belangrijke pijler voor werkgeluk. Zakelijk Flirten draagt bij aan een betere communicatie en meer verbinding met collega’s en klanten. (Nieuwe) contacten verlopen soepel en maken het werk ook nog eens veel leuker.

Bertine is oprichter van de ‘Happy Business Academy’. Kijk voor meer informatie op: www.happybusinessacademy.nl

Programma Powersessie:

 1. A) Introductie Zakelijk Flirten
 • Wat is zakelijke flirten (en wat is het juist níet 😊)?
 • Waarom is het zo belangrijk?
 1. B) Zakelijke Flirt Test: ‘Ben jij een échte zakelijk flirter?’

Test jezelf en bereken je score!

 1. C) Inzicht in 20 effectieve zakelijke flirttips.
 2. D) Opdracht in groepen: Aan de slag met zakelijk flirten!

Hoe maak jij hét verschil bij:

 • Flirten en netwerken
 • Flirten en presenteren
 • Flirten en onderhandelen
 • Flirten en jezelf verkopen
 • Flirten en solliciteren
 • Flirten en collega’s
 • Flirten en klanten

Denk aan het zoeken van een stageplaats, solliciteren naar je eerste baan, samenwerken met collega’s, het opzetten van je eigen bedrijf, het overtuigen bij presentaties, jezelf en je bedrijf verkopen, online een betere indruk maken etc. etc.

 1. E) Vanaf morgen succesvol van start met jouw persoonlijke zakelijke flirttechnieken! Veel plezier en geniet ervan!

Kennismaken met de flirtcoaches?

Voor studenten en medewerkers van de Fontys is hier de aanmeldlink

Prijs: Regulier tarief €7,49 Studenten en medewerkers van Fontys €4,99

Aanvang: 14.00-16.00

Online

Volwassenen, studenten en jongeren

boeken/info >