Main Events

Pak je ritme, dans je los! o.l.v. Louise Rutten
do 24 mrt
Grote Foyer
Parktheater Eindhoven

Beleving

Ook wanneer je beperkt bent in je bewegingen is dansen goed voor lijf en leden en het houdt je jong!  En wat is er nu leuker dan anderen te ontmoeten op de dansvloer.

Onder muzikale begeleiding van DJ Marc en Slagwerker Stijn Derwig wordt je uitgenodigd door Louise Rutten om mee te doen op de Grote Foyer van het Parktheater. Na een rustig begin, eventueel op een stoel, komen we in een pittiger tempo terecht.

Vooral Soul, Latin en populaire muziek zullen de sfeer bepalen maar verzoekjes kunnen ook gedraaid worden. Stijn heeft djembés en percussie-instrumenten meegenomen en daarmee proberen we kort een ritmisch nummer te creëren.

Een aantal vaste dansers gaan de gasten voor in een danscombinatie waar iedereen aan mee kan doen.

En uiteraard is de dansvloer vrij om te dansen zoals je wil en met wie je wil.

WIE BEN IK:  Sinds 2015 geeft Louise Rutten wekelijks danslessen in Parktheater. Als dansdocent was zij jarenlang actief binnen het amateurveld en het basisonderwijs. Vanaf 2014 kwam ze in aanraking met Dance for Health (Rotterdam) waar dansmethodes ontwikkeld werden voor mensen met Parkinson, MS, Reuma en NAH. Ondertussen voelt een uiteenlopende groep dansers in Eindhoven zich daar goed bij. Met een breed scala van muziekstijlen probeert Louise je dansgevoel te prikkelen en anderen te laten ontmoeten op de vloer.

Je kun tickets reserveren via: louise.rutten@hotmail.nl. Het betalen kan daarna via overmaken of op de dag zelf, contant, aan de ticketbalie.

Prijs: € 10,=

Aanvang: 10:00-12.00 uur

Grote Foyer
Elzentlaan 50,
Eindhoven

Doelgroep: mensen met MS, Parkinson, NAH of Reuma