Main Events

Een open gesprek met Marjon Ouwens-Reus, Virusverspreider Geluk Parktheater/ initiatiefneemster Dutch Happiness Week
za 20 mrt
Online
Veronique Kilian & Marjon Ouwens-Reus

LezingVolwassenen

Giel Pastoor is vanwege griep helaas niet in de gelegenheid bij dit interview te zijn. Zijn verhaal over omgaan met verlies in een raakbare samenleving houd je nog tegoed. Meer informatie daarover volgt later. In plaats daarvan zal Veronique Kilian een interview doen met Marjon Ouwens-Reus, gelukverspreider bij het Parktheater en drijvende kracht achter de Dutch Happiness Week.

De afgelopen jaren heeft Parktheater Eindhoven gefloreerd. Maar net als alle andere theaters heeft het Parktheater te maken met de harde klappen die tijdens corona zijn uitgedeeld. Hoe ga je om met verlies?

Het Parktheater geeft met de Dutch Happiness Week al langer een belangrijk podium aan (werk)geluk. Hoe gaat het Parktheater en de Dutch Happiness Week om met de coronacrisis? In dit webinar van Veronique Kilian doe je mee aan een open gesprek met Marjon Ouwens-Reus, gelukverspreider bij Parktheater Eindhoven en een van de initiatiefnemers van Dutch Happiness Week.

Deze LIVE podcast gaat over het hoofd boven water te houden, over winnen en verliezen en over de corona maatregelen. Over persoonlijke verliezen en er weer bovenop komen.

Je ontvangt tips over geluksvaardigheden die je tijdens deze coronacrisis kunnen helpen om beter om te gaan met tegenslagen. Deze gelukscompetenties zijn geïnspireerd op de boeken Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! en Handboek Teamcoaching en intervisie met de authentieke dialoog van Veronique Kilian. Marjon vertelt aan de hand van levendige voorbeelden hoe ze deze in de praktijk brengt.

Deze podcast is onderdeel van de Chief Happiness Officer Podcast, waarin Veronique Kilian leiders interviewt die hun organisatie een stap verder durven te brengen in uitdagende tijden.

Ook ontvang je tips over geluksvaardigheden die je tijdens deze coronacrisis kunnen helpen om beter om te gaan met tegenslagen. Deze gelukscompetenties zijn geïnspireerd op het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! van Veronique Kilian.

Deze podcast is onderdeel van de Chief Happiness Officer Podcast, waarin Veronique Kilian leiders interviewt die hun organisatie een stap verder durven te brengen in uitdagende tijden.

20 maart is de internationale dag van het geluk. Doe op deze dag mee met deze LIVE podcast over het hoofd boven water te houden, over winnen en verliezen en over de corona maatregelen. Over persoonlijke verliezen en er weer bovenop komen. Hoe heeft Giel Pastoor sinds 2007 een van de grootste theaters in Eindhoven bewogen als beweegstrateeg. Wat beweegt hem nu nog om geluk in te vullen met dit theater?

Ook ontvang je tips over geluksvaardigheden die je tijdens deze coronacrisis helpen. Welke vaardigheden helpen je om beter om te gaan met tegenslagen? Deze gelukscompetentie zijn geïnspireerd op Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

Dit webinar is onderdeel voor de Chief Happiness Officer Podcast. Veronique Kilian interviewt leiders die de organisatie een stap verder durven te brengen in uitdagende tijden. Meer interviews beluisteren? Ga naar https://trainjegelukscompetenties.nl/podcasts voor afleveringen met Mark Vletter van Voys, Henny de Haas van Hoppenbrouwers, Leon Wijnhoven van Insign.It, directeur Ralph Deguelle van Kabisa, directeur Marinus Schroevers van ZLM en vele anderen over gelukscompetenties in de praktijk.

_________________________________________________________________

Heb je dit interview gemist? Terugkijken kan via het aanklikken van deze link 

_________________________________________________________________

Websites:

https://trainjegelukscompetenties.nl

http://www.k-tdynamics.nl

      

Prijs: gratis

Aanvang: 13:00-14:30

Online

Volwassenen

boeken/info >