Main Events

Interview met Kluun: Help, ik heb een puber!
zo 26 mrt
Bibliotheek Waalre
Bibliotheek Waalre

LezingStudentenVolwassenen
Kluun gaat met Mark van der Linden en het publiek in gesprek over zijn nieuwste boek ‘Help, ik heb een puber!’. Een gesprek over schrijverschap, over hem persoonlijk, over BookTok. En natuurlijk over pubers.

Help, ik heb een puber!
“Vertrouwen hebben, beetje bijsturen, en vooral: je eigen gedrag aanpassen, en niet dat van de puber. Ik hoor mezelf soms als een ouwe lul tegen mijn kinderen praten: pas je wel op? Alsof dat ook maar íets helpt.” Dat is de boodschap die Kluun ouders wil meegeven in zijn eind 2022 uitgekomen boek Help, ik heb een puber! De onvermijdelijke opvolger van de bestseller Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Om puberouders te behoeden voor al te veel kneuzingen onderweg, deelt Kluun in dit boek tips van experts en inzichten in het puberbestaan. Inzichten die hij zelf liever ook eerder had gehad. Dit boek is een how to survive mijn puber en tegelijkertijd is het een ode aan pubers, de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, onzekerste, aandoenlijkste wezens die er bestaan.

Over Kluun
Kluun (Raymond van de Klundert) kwam als een komeet de literaire wereld binnen met zijn debuutroman Komt een vrouw bij de dokter. Verguisd door de elite, omarmd door zijn lezers. Combineert humor met zelfspot. Schopt graag heilige huisjes omver en durft impopulair te zijn. Inmiddels staan er twaalf boeken op zijn naam, zijn er wereldwijd ruim twee miljoen exemplaren verkocht.

Reacties op Help, ik heb een puber!
‘Grappig, herkenbaar én leerzaam.’ Leo Blokhuis
‘Dit boek wil je gelezen hebben, met of zonder pubers in huis.’ Isa Hoes
‘Op speelse, duidelijke en grappige wijze word je als ouder met jezelf geconfronteerd.’ Birgit Schuurman

De lokale boekverkoper Bruna Den Hof 20 in Waalre is aanwezig voor boekverkoop en signeersessie.

Over Mark van der Linden
Mark van der Linden heeft na de opleiding communicatie en studie aan de Schrijversvakschool in Amsterdam zijn eigen bedrijf opgericht: De Literaire Speelgoedwinkel. Schrijven en lezen zijn een pure passie voor hem en zijn liefde voor taal wil hij dolgraag delen, vooral ook aan jongeren. Zijn interviews kenmerken zich door een oprechte interesse in de schrijver en zijn/haar werk. Luchtigheid, humor en diepgang vloeien samen zodat het als luisteraar net is alsof je naast hen in de stoel zit.

Foto Kluun: (c) Koen van Assema

Prijs: Bibliotheekleden 12,-/niet leden € 15,-/Pubers 7,50

Aanvang: 15:00 uur

Bibliotheek Waalre
Kon. Julianalaan 19,
Waalre

Studenten/Volwassenen

boeken/info >