Main Events

Inloopspreekuur Energiecoach
di 21 mrt
Bibliotheek Eindhoven
Bibliotheek Eindhoven

Overig
Hulp bij energiebesparing

In veel huizen gaat ‘s avonds de verwarming weer aan. Met de stijgende prijzen denk je daar twee keer over na. Want niet alleen gas wordt duurder, ook met elektriciteit moeten we zuinig aan doen. Nog nooit eerder was het zo belangrijk om te besparen. Maar hoe doe je dat? Gelukkig zijn er al veel kleine maatregelen die direct energie besparen in en om het huis. Iedereen kan íets doen. De energiecoach van de gemeente helpt je graag op weg.

Je kan vanaf dinsdag 4 oktober iedere week tussen 11.00 en 12.00 uur in de bibliotheek (Witte Dame) terecht met je vragen over kleine energiebesparende maatregelen in huis.

De energiecoach kent alle slimme trucs om met kleine veranderingen in jouw gedrag energie én geld te besparen. De coach kan je ook helpen met de aanmelding voor een gratis adviesgesprek bij jou thuis. Voor informatie over grotere maatregelen als isolatie en zonnepanelen kan de coach je doorverwijzen naar het energieloket. Daarnaast weet de coach welke andere projecten er bij de gemeente lopen waarvan je gebruik kunt maken.

Loop eens binnen en kijk waarmee de energiecoach jou kan helpen!

Aanvang: 11.00 u

Bibliotheek Eindhoven
De Witte Dame,
Eindhoven


boeken/info >