Main Events

Initiatievenmarkt en Workshop Makersbase
za 19 mrt
Nieuwe Veste
INP Breda

Workshop

Bewoners zetten zich massaal in om bij te dragen aan het welzijn in de samenleving. Ze ondernemen allerlei activiteiten en organiseren zich daartoe soms in concrete initiatieven. Denk aan Opgeruimd Breda, de vele bewoners die in de wijkdeals actief zijn, de voedselbank, Markdal, en ga zo maar door. Deze vinden plaats in alle wijken van de stad.

Nieuwe Veste en Breda University of applied sciences willen bewonersinitiatieven ondersteunen in het zichtbaar maken van hun grote maatschappelijke betekenis. Welke initiatieven vinden er in welke wijk plaats?

Op zaterdag 19 maart organiseren zij samen met de bewonersinitiatieven binnen Nieuwe Veste een markt. Bewonersinitiatieven die zich graag aan een publiek willen laten zien, die met elkaar willen kennismaken en in gesprek gaan, zijn van harte welkom.

Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de jongste makers (8-12 jaar) welkom om een bewegend Melkpakmonster te maken met de Micro:bit. Wil je meedoen, meld je dan hier aan.

De middag zal om 12.30u afgetrapt worden met een opening van het DHW programma in Breda en een lancering van de crowdfunding campagne voor een grote kunst kroonluchter dat gemaakt gaat worden van gereycled plastic.

Meld je nu aan als initiatief of bezoeker!

Prijs: Gratis

Aanvang: Initiatievenmarkt 12:30 - 15:00, Workshop Makersbase 14:00 - 17:00

Nieuwe Veste
Molenstraat 6, 4811 GS,
Breda


boeken/info >