Main Events

Korte Film GreenMirror: Spendidall & Meet-up
do 18 mrt
Online
Avans Hogeschool & Green Mirror, IMPAKT

BelevingFilm

Korte Film GreenMirrorSpendidall & Meet-up 

Stel dat we zouden leven in een wereld zonder koopzucht… 

Spendidall gaat over een koopverslaafd genie die voor zijn milieubewuste dochter een studie wil betalen, maar hij raakt in de ban van een hele verleidelijke reclame… 

Duurzame ontwikkeling is nooit af. Het is een continu proces waarin we met elkaar in gesprek blijven, zoeken, proberen en vooral beleven. De korte speelfilm Green Mirror  Spendidall is een manier om dit te doen. Hij is gebaseerd op de tv-serie Black Mirror en vormt één van de vele toekomstperspectieven over 1 facet van duurzame ontwikkeling, namelijk materialisme. We consumeren wat af, de online bestellingen nemen toe zeker in deze tijd met alle consequenties van dien.  Deze korte film spreekt tot de verbeelding spreekt en roept mooie en taaie vragen op: wat gaat de toekomst ons brengen en welke positie wil je als kijker innemen? 

Na de filmscreening van 20 minuten gaan we met elkaar in gesprek. Over de film, wat het bij je oproept en hoe het kopen, kopen, kopen van invloed is op ons geluk.  

De film is een initiatief van het programma Avans Duurzaam een productie van 2 Avans alumni Juriën Cornelissen &  Esmee Jacobs naar idee en concept van IMPAKT, het activatiebureau voor betekenisvolle verandering.  

Trailer
https://youtu.be/-WtcFhAxuK8  

   

Aanvang: 20.00 - 21.00

Online


boeken/info >