Main Events

Gelukkig Gevallen!
wo 17 mrt
Online
Sociaal Innovatiecentrum werkgeluk

LezingVolwassenen

“Een online ervaringscollege om jezelf ‘beter in beeld’ te brengen: psychologisch en fotografisch.”

Onze mentale gezondheid staat onder spanning in een tijd waarbinnen het tempo hoog ligt, er veel kansen en mogelijkheden zijn en mensen controle willen hebben over hun leven. Zeker nu we geconfronteerd worden met een hele set van gedragsregels en maatregelen neemt de druk toe.  Uiteindelijk willen we maar één ding, net als anders: gewoon gelukkig zijn! Jij toch ook?

In dit online ervaringscollege ‘Gelukkig Gevallen!’ voeren Jasper van der Windt (docent psychologie) en Raldo Neven (bedrijfsfotograaf) met jou een bijzonder gesprek over de combinatie van fotografie en psychologie. Je ontdekt wat de mythes rondom geluk zijn, hoe je zelf de valkuilen van je eigen geluk graaft en wat de betekenis van geluk ‘werkelijk echt?!’ is. Wil jij je verdiepen in jouw waarden?

Tijdens deze 2,5 uur durende sessie maken we gebruik van de principes vanuit Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In plaats van nieuwe technieken aan te leren om gelukkig te worden, leren mensen door ACT minder te vechten tegen gevoelens en gedachten.  Geloof jij je Selfie?

We gaan op een ontspannen manier, in verbinding met elkaar, het beeld van onszelf oprekken en ruimte maken voor een nieuw plaatje. Met verschillende interactieve opdrachten leer jij ‘de knoppen’ van jezelf, de ander en je camera kennen. Het eindresultaat is hoe dan ook waarde(n)vol.  Kortom: we rekken je definitie van geluk op en vergroten je psychologische flexibiliteit.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan.

Voor studenten en medewerkers van de Fontys is hier de aanmeldlink

 

Prijs: Regulier tarief €7,49 Studenten en medewerkers van Fontys €4,99

Aanvang: 15:30-18:00

Online

Volwassenen, studenten en jongeren

boeken/info >