Main Events

Geluk zit tussen je oren
ma 15 mrt
Online
Parktheater Gilde Plus

Workshop

“Geluk is genieten van wat er is” stond er op het bordje in de etalage. Hardop las ik het voor terwijl ik langsliep. De mevrouw die me tegemoet kwam keek me blij aan. Had ze de bevestiging in mijn stem gehoord? Of was ze gewoon blij omdat de zon scheen en er een fris windje waaide? Een geluksmoment, zomaar op een maandagmiddag in januari.

Wat is geluk?

Waar denk jij aan als het over geluk gaat? Een voortdurend gevoel van euforie? Of zijn het korte momenten op een dag? Heb je een basis geluksgevoel? Hoe werkt dat bij jou?

Af en toe is het goed om de zoektocht naar geluk te staken en gewoon even te zijn. Genietend van wat er is.

Dutch Happiness Dagstart

In de dagelijkse workshop “Geluk zit tussen je oren” nemen wij, Nettie en Marja, je mee langs verschillende aspecten van geluk, gelukkig zijn en geluk(kig) voelen. Optimistisch gaan we met elkaar op zoek naar hoe we dat nou kunnen doen, gelukkig zijn.

Elke dag heeft een ander thema, zodat je elke dag jouw perspectief wisselt.

Neem dagelijks een half uur de tijd om stil te staan bij wat er is. Even afstand nemen van de waan van de dag en alles in perspectief zien en samen ontdekken wat geluk kan zijn.

Schrijf je nu in voor een dagelijkse portie inspiratie en geluk. Je kunt je voor één geluksstart inschrijven voor €5  of voor
alle 5 geluksstarts voor €20.  

Wat gaan we doen (en wat niet)

Wat gaan samen dagelijks de dag positief starten. In een zoom-sessie van 30 minuten onderzoeken we wat geluk betekent.  We draaien onze camera naar dat wat er is en waar we ons geluk uit halen. Om stipt 9 uur beginnen we met een korte inleiding. Daarna ga je individueel of in kleine groepen aan het werk met de vraag van de dag. We ronden de DutchHappinessDagStart af met een korte terugkoppeling.

We hoeven het niet eens te zijn met elkaar. Of te herkennen wat de ander zegt. Er is wat er is en we bespreken wat er aan de orde komt. Zonder oordeel, positief of negatief. We coachen elkaar niet. We laten elkaar in de waarde en zijn nieuwsgierig naar andere manieren van kijken. We leren van elkaar, zonder dat we iets willen oplossen.

“De deur van het geluk gaat naar binnen open.” (S. Kierkegaard)

Over Marja en Nettie

Marja en Nettie hebben jarenlange ervaring als trainer en coach in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ze maken zacht wat hard is en doen dat met heel hun hart.

Marja werkt in ICT & Zorg vanuit de overtuiging, dat iedereen invloed heeft op het resultaat. Hoe groot of klein dat resultaat ook is. Samen werken vanuit de kern. Vanuit persoonlijke kracht. Daarom vind ze de workshops in de Dutch Happiness Week zo passend: hoe beter je in je vel zit, hoe sterker jouw persoonlijke kracht, hoe meer mensen jij raakt.

Nettie helpt teams om de samenwerking te verbeteren. Ze gelooft in intrinsieke motivatie, van het team en van de teamleden zelf. Goed in je vel zitten en staan voor wat je gelooft draagt bij aan jouw impact in het team. Bewustzijn van hoe mooi het leven is, is een eerste stap.

Prijs: Een dag €5,00 Alle dagen €20,00

Aanvang: 09:00

Online

Volwassenen

boeken/info >