Main Events

Geluk binnen het Onderwijs!
alle dagen
Online
De Rooi Pannen

CollegeStudentenZorg & Welzijn

In het kader van de DUTCH HAPPINESS WEEK geven studenten en docenten van De Rooi Pannen een kijkje in het (praktijk)onderwijs. Door middel van een aantal interviews word je meegenomen in wat geluk voor ons betekent!

Hoe dragen onze lessen en projecten bij in het geluk van studenten? Maar ook: hoe laat je studenten een bijdrage leveren in het geluk van anderen? Op deze en nog andere vragen geven wij graag antwoord!

Bij De Rooi Pannen bieden wij studenten een uitdagende opleiding die nauw aansluit bij de huidige en toekomstige beroepspraktijk en maatschappij. Wij zetten ons in om de talenten die een student in zich heeft, maximaal tot ontwikkeling te brengen. Vaardigheden als samenwerken, goed communiceren, ondernemend gedrag en creativiteit zijn daarin belangrijke aandachtspunten.

Een onderwijsprogramma van De Rooi Pannen is een mix van (theorie)lessen, projecten en interne praktijk welke zoveel mogelijk op de beroepspraktijk/branche gericht zijn. In de interne praktijk leggen we het accent op beroepsvaardigheden, maar ook op persoonlijke ontwikkeling tot volwassen professionals.


Online