Main Events

Fontys masterclass mentale gezondheid met Israël van Dorsten (Uitverkocht)
ma 20 mrt
Hertog Jan Zaal
Fontys locatie Parktheater Eindhoven

CollegeStudentenVolwassenenZorg & Welzijn

Israël van Dorsten (29) is een van de negen kinderen van Ruinerwold. In 2019 werd zijn verhaal wereldnieuws toen hij de Drentse boerderij ontvluchtte en in een café om hulp vroeg. Drie jaar later schreef hij de bestseller Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold.

Mentale mishandeling

Maandag 20 maart gaat Israël van Dorsten in gesprek met Marcel van Herpen (Omroep Brabant) over het aangrijpende en bijzondere levensverhaal van zijn jeugd en de vlucht uit de verstikkende omgeving van de boerderij in Ruinerwold.
Israël beleefde een jeugd vol fysiek en psychisch geweld. “Voor mij bracht de mentale mishandeling de grootste schade.” Tijdens de masterclass krijgen studenten de gelegenheid vragen te stellen aan Israël om zo het gesprek aan te gaan over mentale gezondheid.

Meld je tijdig aan

Naast studenten en medewerkers van Fontys zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis.

De Masterclass maakt deel uit van de Dutch Happiness Week die Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven ieder jaar in maart organiseren.
Aanmelden voor de masterclass kan via de link.

      

Prijs: gratis (aangeboden door Fontys)

Aanvang: 15.00 uur

Hertog Jan Zaal
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >