Main Events

Expositie ‘Stadspareltjes’ door Eindhoven Doet – dagelijks te bezichtigen!
za 18 mrt
Rechter lounge Parktheater
Eindhoven Doet

Expo

Om het aantal downloads van de app Jijdoet040 te vergroten, is Eindhoven Doet, in samenwerking met Gemeente Eindhoven en Wij Eindhoven/buurt in bloei, gestart met een campagne. Deze campagne heeft de naam ‘Stadspareltjes’ meegekregen. Een onderdeel van de campagne is een fysieke foto-expositie over de diversiteit van vrijwilligerswerk.

Parktheater Eindhoven vindt het enorm leuk dat ook de Parktheater vrijwilligers een klein onderdeel uitmaken van deze expositie.

Kom vooral een kijkje nemen, want onze vrijwilligers maken onze stad! Op 21 maart kan je tijdens een ‘Meet & Greet’ kennis maken met de organisaties die hebben meegewerkt aan de expositie.

De expositie is van maandag t/m vrijdag overdag te bezichtigen en gedurende het weekend vanaf één uur voor aanvang voorstellingen.

En … wist je dat: 

Vrijwilligers voelen zich niet alleen gelukkiger dan niet-vrijwilligers, maar ook tevredener met hun leven, sociale contacten en psychische gezondheid. Gemiddeld besteden ze 4,4 uur per week aan vrijwilligerswerk. Méér uren maakt niet nóg gelukkiger.

(Bron :CBS – Statistische Trends)

 

Prijs: gratis

Aanvang: dagelijks geopend

Rechter lounge Parktheater
Theaterpad 1 (Elzentlaan 50 (avonden/weekend),
Eindhoven