Main Events

GEANNULEERD – Dansen maakt gelukkig! Een dansmiddag voor cliënten van Vitalis en Archipel
za 21 mrt
Grote Foyer
Parktheater Eindhoven

MuziekOverigVolwassenen

Dansers wisten dat natuurlijk altijd al, maar nu heeft de wetenschap het kunnen bewijzen. Ook wanneer je beperkt bent in bewegingen is dansen goed voor lijf en leden en het houdt je jong. En wat is er nu leuker dan anderen te ontmoeten op de dansvloer. Daarom heeft dans een belangrijke plek gekregen in de Dutch Happiness Week, speciaal voor mensen met een bewegingsbeperking en hun danspartners.

Zaterdag 21 maart komt Dansorkest Decadentia naar Parktheater. Hun repertoire bestaat uit dansmuziek uit de 20-er jaren. Louise Rutten (dansdocent) zal gedurende de middag tweemaal een korte uitvoering geven waar iedereen aan mee kan doen! De dansvloer in de Grote Foyer is uiteraard vrij om te dansen zoals je zelf wil.

Tip: Op maandag 16 maart en donderdag 19 maart zijn danslessen van DansLouise.R gratis. Van 11.00 – 12.00 uur komen we samen in de grote foyer van Parktheater. Alle dansen zijn mee te doen met (rol)stoel. Neem een danspartner mee en meld je hiervoor aan op louise.rutten@hotmail.nl of 06 13 46 91 29

 

      

Prijs: aanmelden via de receptie van uw vestiging

Aanvang: 14:00-16:30

Grote Foyer
Elzentlaan 50,
Eindhoven


boeken/info >