Main Events

Clubnight: Angels in New York – Boekenweek
za 18 mrt
Rooftopbar Microlab
Bibliotheek Eindhoven

LezingMuziekVolwassenen

Trek je mooiste jurk uit de kast, verleid je partner of je vriendin om mee te gaan… Je bent uitgenodigd in de Roofttopbar van het Microlab voor een bijzondere Clubnight. Ga je mee op reis? Verwacht het onverwachte en belééf het boek Angels in New York op een bijzondere wijze. Na afloop draait een dj lekkere muziek om, voor wie dat wil, het leven te dansen en vieren.

In de Boekenweek organiseert de Bibliotheek Eindhoven en Microlab samen met schrijvers Janine Cruijsberg en Brechtje Vanhommerig een bijzondere avond in het teken van het boek Angels in New York. Met als speciale gast: schrijver Christine Pannebakker.

Hun debuut Angels in New York is een genre op zich, een explosie van hoop, humor en stijl. ‘Twee vrouwen trekken hun gouden cowboylaarzen aan en boeken tickets voor de reis van hun dromen. Ze ontdekken dat het volgen van hun hart veel meer in gang zet dan verwacht. De eenvoudige vraag van een mysterieuze man heeft gevolgen. Het blijkt de start van een nieuw leven.’

Het waargebeurde verhaal speelt zich af in NYC en draait om een prikkelende vraag. Het is niet zozeer het antwoord, het is de vraag die inslaat als een bliksemschicht. Het blijkt een drijvende kracht. Ze ontvangen hulp uit onverwachte hoek: Engelen. Deze Superpowers brengen alles in een hogere versnelling.

You were born to be alive.
Schrijversland is een bruisend duo rijker: Brechtje Vanhommerig en Janine Cruijsberg. Ze breken een lans voor schaamteloos genieten. Ze hebben hun sporen verdiend als therapeut en coach. Na een reeks wonderlijke gebeurtenissen sluiten ze de deur van hun praktijk en gaan ze op avontuur. Ze gaven trainingen in Italië en Hawaii.

 

Prijs: 10,-

Aanvang: 19:45 uur

Rooftopbar Microlab
Kastanjelaan 400, 5616 LZ,
Eindhoven


boeken/info >