Main Events

Business Model You – Maak (vrijwilligers)werk van jouw ambitie
alle dagen
Online
MOOIWERK Breda, Irene de Bruin

VolwassenenWorkshopZorg & Welzijn

Wat zijn jouw ambities? Waar wil jij mee aan de slag?

Heb je een baan, maar mis je wat? Of is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Sluit dan aan tijdens deze cursus ‘Business Model You: Maak werk van je ambitie’ en geef jezelf richting en energie om te doen wat jij wilt!

Tijdens de (online) workshop wordt er gebruik gemaakt van het Business Model You. Met dit praktische en overzichtelijke model, ga je aan de slag met verschillende vragen en opdrachten die jou ondersteunen bij het inrichten van jouw leven. Wat voor werk doe je en welke interesses heb je? Wat levert, naast salaris, werk jou op? En wat mis je eigenlijk nog in je werk of dagelijks leven?

Naar aanleiding van verschillende opdrachten en vragen, ga je aan de slag met het in kaart brengen van wat jij in de nabije toekomst wilt bereiken. Samen ga je ontdekken hoe je dat in werking kunt zetten.

Wil jij even stilstaan bij jezelf, wat je doet en hoe je meer voldoening kunt halen uit je dagelijks leven? Schrijf je dan snel in voor deze (online) workshop. Word ondernemer van je eigen leven en leg de basis voor een flitsend 2021.

 

Wat levert de training op?

Door de workshop krijg jij in beeld:

  • Over welke interesses en capaciteiten jij beschikt
  • Hoe je andere in het dagelijks leven kan helpen
  • Welke activiteiten jou energie geven
  • Hoe jij je dagelijkse leven wil en kan inrichten
  • Welke werkzaamheden bij jou passen

 

Na jouw inschrijving, ontvang jij binnen 1 week een mailtje van ons met de link en aanvullende informatie zodat jij kunt starten met de online training. Je volgt de training eenvoudig via YouTube.

 

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op wanneer jij aan de slag kunt. Deze online training is niet tijd gebonden. Jij bepaald zelf waar, wanneer, hoe laat en hoe vaak jij aan de slag gaat.


Online


boeken/info >