Events

WIJZIGING LOCATIE – Kiss Geluk Workshop; Simpel en Slim geluk vergroten
za 14 mrt

Sympassion

KISS GELUK WORKSHOP
Simpel en Slim geluk vergroten van jezelf en van anderen in 3 stappen

WAAROM-VRAAG verbetert je leven!
WAAROM doe jij wat jij doet? Hoe blij word jij van jouw gedachten, de mensen om je heen, jouw activiteiten en manieren van doen en de plekken waar je vaak bent? Hoe meer er is wat jou niet blij maakt, hoe minder goed je functioneert op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Aan de andere kant: hoe blijer je wordt, hoe beter het op ieder gebied gaat. Daarom is het zinvol om je vaker af te vragen: WAAROM doe ik wat ik doe? Waar word ik blij van? Wat is de meerwaarde? Want… wat is de zin van iets dat geen meerwaarde en zelfs minderwaarde oplevert? Wat is de zin van bijvoorbeeld negatieve gedachten, energievretende mensen, frustrerende activiteiten, ongezond eten, stress, zielloze plekken?

KISS GELUK-METHODE
Sympassion ontwikkelde de KISS (Keep It Smart & Simple) GELUK-methode. In 3 stappen word je bewust waar je blij en niet blij van wordt, ontwikkel je ideeën hoe het beter kan en zet je ideeën om in een actieplan. Je maakt gebruik van het Gouden Bord van Geluk. Dit is een papieren poster met 4 cirkels. In het midden, de Gouden Cirkel van Geluk, zet je waar je blij van wordt. In de omliggende cirkels achtereenvolgens waar je niet blij van wordt, je verbeterideeën en acties. Om je op ideeën te brengen zijn inspiratiekaarten gemaakt. Geef het bord een centrale plek thuis of op je werk. Je wordt dan alsmaar bewuster van wat jou en anderen blij maakt en (on)bewust bekwaam in geluk ervaren en creëren. Geluk wordt zo steeds meer ‘way of life’. Leven en werken worden beter vanuit het hart.

Ervaar en creëer meer waarde en dus meer geluk voor jezelf en anderen. Je gaat naar huis met je eigen Gouden Bord van Geluk vol ideeën waar je blij van wordt.

Tickets zijn te koop via eventbrite. Er zijn twee verschillende tickets:

Workshop (normaal €75) + het Gouden Bord van Geluk voor €15,95

Workshop (normaal €75) + het Gouden Bord van Geluk + het gelukshandboek (358 blz/ t.w.v. €34,95) samen voor €37,99

Sympassion staat voor sympathiek ondernemen met passie. Sympassion is ruim 10 jaar geleden opgericht door geluksmarketing- en communicatieadviseur, geluksexpert en schrijver Alexandra Augustijn.  Alexandra schreef in 2019 het gelukshandboek ‘De Gelukseconomie’ (ISBN 9789402189957). In dit boek wordt kennis uit honderden (wetenschappelijke) onderzoeken en publicaties over geluk samengevat en praktisch doorvertaald naar 7 universele en gouden geluksprincipes. Het boek is verder doorspekt met interviews, ervaringen en praktische opdrachten, tips en ideeën. Op basis van het boek werden de KISS GELUK-methode en -workshop ontwikkeld. Het boek is dan ook een mooi naslagwerk. Alexandra is lid van het Platform Werkgeluk Brabant en initiatiefnemer van de Beweging van Geluk.

Tot zaterdag 14 maart! Eerder meer weten? Bel, mail, kom langs!

Alexandra Augustijn,  06 46218161
info@sympassion.com

www.sympassion.com

 

          

Prijs: vanaf € 15,95

Aanvang: 10:00-12.00 uur

Parkweg 4,
Boxtel


boeken/info >