Events

GeluksRevue met Yvonne Mol: Langzamer leven in een veranderende wereld
di 16 mrt
Online
Yvonne Mol

De GeluksRevue is een bundeling afleveringen van de KennisMakerijRevue in het kader van de Dutch Happiness Week. Het is onderdeel van online talks die de Bibliotheek LocHal heeft gemaakt om ook in coronatijd kennis en verhalen te delen én om tijdens lockdownperiodes de Tilburgse geluksplek de LocHal in elk geval virtueel toegankelijk te maken.

In de GeluksRevue zitten 3 afleveringen, waaronder de online talk van Yvonne Mol. Zij is auteur van het boek ‘Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in’.

Minder spanning
Vanuit een vrijwel lege LocHal vertelt Yvonne hoe je de huidige tijden spanning kunt verminderen en deze rare periode ook waardevol kunt maken. Langzamer leven heeft ook te maken met het kiezen van prioriteiten en de ruis uit je dagen en je hoofd halen. Minder doen, anders denken en meer bereiken, dát is langzamer leven. Aan de hand van aansprekende voorbeelden laat Yvonne zien dat het kan.

LocHal
Waan jezelf even in de LocHal, pak thuis een drankje zoals je dat zou doen in het Stadscafé en plof neer op de tribune van jouw eigen huiskamer om naar het verhaal over langzamer leven te luisteren. De Bibliotheek LocHal wenst je alvast veel kijkplezier!

https://youtu.be/aUkEfF9QtF8

Meer zien?
Heb je meer interesse in online talks in deze stijl? Over bijvoorbeeld thuiswerken, straatpoëzie of klimaat? Bekijk het volledige overzicht van afleveringen op {bibliotheekmb.nl/kennismakerijrevue} de bibliotheekpagina van de KennisMakerijRevue.


Online

Volwassenen

boeken/info >