Events

GeluksRevue met Leo Bormans: Geluk en hoop in nieuwe tijden
ma 15 mrt
Online
Leo Bormans

De GeluksRevue is een bundeling afleveringen van de KennisMakerijRevue in het kader van de Dutch Happiness Week. Het is onderdeel van online talks die de Bibliotheek LocHal heeft gemaakt om ook in coronatijd kennis en verhalen te delen én om tijdens lockdownperiodes de Tilburgse geluksplek de LocHal in elk geval virtueel toegankelijk te maken.

In de GeluksRevue zitten 3 afleveringen, waaronder de online talk van Leo Bormans. Hij is auteur van internationale bestsellers als The World Book of Happiness en The World Book of Hope en reist de wereld over als ‘Ambassadeur van geluk & levenskwaliteit’.

Hoopverlening
Oorspronkelijk zou Leo vorig jaar de Dutch Happiness Week openen met zijn lezing in de LocHal, maar dat liep door corona anders. Hij heeft een bijzondere band met Tilburg, waar hij samen met de inwoners van de stad, (0)13 officiële Geluksplekken benoemde, waaronder de LocHal. Daarom gaf Leo vanuit een vrijwel lege Bibliotheek LocHal een unieke online talk over o.a. een grote wortel, zijn afkeer tegen smileys, de essentie van geluk en de term ‘hoopverlening’.

LocHal
Waan jezelf even in de LocHal, pak thuis een drankje zoals je dat zou doen in het Stadscafé en plof neer op de tribune van jouw eigen huiskamer om naar het verhaal over geluk en hoop in deze tijd te luisteren. De Bibliotheek LocHal wenst je alvast veel kijkplezier!

https://youtu.be/82zV3epvy-w

Meer zien?
Heb je meer interesse in online talks in deze stijl? Over bijvoorbeeld thuiswerken, straatpoëzie of klimaat? Bekijk het volledige overzicht van afleveringen op {bibliotheekmb.nl/kennismakerijrevue} de bibliotheekpagina van de KennisMakerijRevue.


Online

Volwassenen

boeken/info >