Events

GeluksRevue met Hera van Willick: Ach, dat is op fietsafstand
wo 17 mrt
Online
Hera van Willick

De GeluksRevue is een bundeling afleveringen van de KennisMakerijRevue in het kader van de Dutch Happiness Week. Het is onderdeel van een reeks van online talks die de Bibliotheek LocHal heeft gemaakt om ook in coronatijd kennis en verhalen te delen én om tijdens lockdownperiodes de Tilburgse geluksplek de LocHal in elk geval virtueel toegankelijk te maken.

In de GeluksRevue zitten 3 afleveringen, waaronder de online talk van Hera van Willick. Hera fietste een aantal jaar in haar eentje door 48 landen in Europa, Azië, Noord- en Midden-Amerika. De jaren en ervaringen op de fiets voorzagen haar al van de nodige stof tot nadenken, en vertellen.

Eigen pad
Ze was bij honderden mensen te gast en sliep o.a. in brandweerkazernes, de wildernis, verlaten panden en tempels. Pas halverwege haar omzwervingen ging ze echt begrijpen waarom ze precies deed wat ze deed. Hoe ze leerde loslaten, omgaan met angst én haar eigen pad vormgeven.

LocHal
Waan jezelf even in de LocHal, pak thuis een drankje zoals je dat zou doen in het Stadscafé en plof neer op de tribune van jouw eigen huiskamer om naar dit bijzondere fietsverhaal te luisteren. De Bibliotheek LocHal wenst je alvast veel kijkplezier!

https://youtu.be/pbHwE1TBXG8

Meer zien?
Heb je meer interesse in online talks in deze stijl? Over bijvoorbeeld thuiswerken, straatpoëzie of klimaat? Bekijk het volledige overzicht van afleveringen op {bibliotheekmb.nl/kennismakerijrevue} de bibliotheekpagina van de KennisMakerijRevue.


Online

Volwassenen