Main Events

Webinar: De Kracht van Hoogsensitiviteit
wo 17 mrt
Online
Suzanne Nieuwenhuijs

Inclusiviteit & VerbindingLezingVolwassenenZorg & Welzijn

Maar liefst 1 op de 5 mensen is in bepaalde mate hoogsensitief (HSP). Onderzoek wijst uit dat zij gevoeliger zijn voor stress en burn-out en meer moeite kunnen hebben met het ervaren van werkgeluk. Tegelijkertijd beschikken HSP-ers over vele talenten en worden ze ook wel de “ideale werknemers” genoemd. Ze zijn doorgaans analytisch, creatief, tactisch, zorgvuldig, betrouwbaar en collegiaal.

Wil jij van jouw hoogsensitiviteit jouw kracht maken? In dit webinar leer je wat hoogsensitiviteit (HSP) precies is en hoe je als hoogsensitieve professional je eigen werkgeluk kunt vergroten door aan “prikkelmanagement” te doen en de voordelen van deze bijzondere eigenschap te benutten in je werk. Ook wordt ingegaan op de rol van de organisatie: het herkennen en bespreekbaar maken van de eigenschap op de werkvloer en het creëren van een cultuur en leiderschapsstijl waarbinnen HSP-ers floreren.

Suzanne Nieuwenhuijs is trainer en coach op het gebied van (duurzaam)werkgeluk, persoonlijk leiderschap en hoogsensitiviteit. Het is Suzanne’s missie om meer (h)erkenning van deze bijzondere eigenschap op de werkvloer te creëren. Suzanne verscheen in 2020 als HSP-expert onder meer in Intermediair, het Algemeen Dagblad en het HSP Magazine. Ook verzorgde zij het webinar “Werkgeluk creëer je zelf!” bij SkillsTown, de online opleider voor professionals. Dit webinar staat in de top 10 van meest gevolgde modules van het jaar 2020 van het A+O Fonds Rijk en is gratis terug te kijken via www.werkgelukt.com

Prijs: € 11,91 (studenten) / 19,19 (volwassenen/overige)

Aanvang: 15.00-16.00 uur

Online


boeken/info >