Main Events

Vrijwilligerswerk: Ontdek je talent
do 18 mrt
De Teruggave
MOOIWERK Breda, Birgit van Oosterhout

VrijwilligersWorkshopZorg & Welzijn

Wat is jouw talent? En waar loop jij warm voor?

Iedereen krijgt wel eens de vraag: wat is jouw passie? Waar ben jij goed in? Waar liggen jouw krachten, of waar blink jij in uit? Dit zijn vragen die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Ze worden niet voor niets vaak gesteld in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Maar wat als je gewoon even niet zo goed weet wat jouw kwaliteiten zijn? Wat doe je dan?

Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten, alleen staan we hier niet altijd bij stil. Wil jij ontdekken waar jij goed in bent? En meer inzicht krijgen in waar jij enthousiast (en blij) van wordt? Dan is deze training iets voor jou!

 

Deze training wordt verzorgd in het kader van de Dutch Happiness week Breda (15 t/m 19 maart) en de Vrijwilligersweek (22 t/m 26 maart). Gedurende de training het thema geluk centraal staan, en hoe vrijwilligerswerk daaraan bijdraagt.

 

Let op! Dit is een fysieke bijeenkomst. Indien de corona-maatregelen het niet toelaten een fysieke training op locatie te verzorgen, wordt de bijeenkomst NIET online gegeven maar verplaatst naar donderdag 20 mei. Noteer ook deze datum dus als reserve in de agenda.

 

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze workshop:

  • Heb je meer inzicht gekregen in jezelf;
  • Ben je bewust van jouw sterke punten en weet je hoe je deze meer aandacht geeft;
  • Weet je hoe je jouw mindere kwaliteiten kan laten voor wat ze zijn;
  • Heb je in beeld gekregen wat jij verder zou willen en wat niet.

Aanvang: 19:00 - 21:30

De Teruggave
Gasthuisvelden 11,
Breda


boeken/info >