Main Events

Faalcast: Wie fouten durft te maken, is gelukkiger!
wo 17 mrt
Online
LocHal/bibliotheekmb

Volwassenen

Wie fouten durft te maken, is gelukkiger! Althans volgens de totaal niet-wetenschappelijk onderbouwde stelling van Fuckup Nights Tilburg. Maar de organisatoren BANK15 en de KennisMakerij van de Bibliotheek LocHal gaan tijdens de Dutch Happiness Week op onderzoek uit en duiken de podcaststudio van Omroep Tilburg in voor het opnemen van een nieuwe Faalcast-podcast. Tilburg is immers een stad van makers en dan kan, mag en moet er ook wel eens iets fout gaan.

Fuckup Nights
Een paar keer per jaar luistert een volle zaal naar sprekers die tijdens de Fuckup Nights hun eerlijke verhalen delen over zakelijke missers en professionele fouten. Het is een wereldwijde beweging met edities in meer dan 200 steden. Waarom alleen successen delen als je van fouten minstens net zoveel kunt leren? Nu het in de coronaperiode lastig is om live edities van Fuckup Nights Tilburg te organiseren, is er nu de Faalcast.

Faalcast
Na Fuckup Nights lopen bezoekers vol inspiratie, energie en met hervonden lef de deur uit. Met de Faalcast kun je dit alles ook opdoen in de auto, vanuit jouw luie stoel of tijdens het strijken. Te gast in de 2e aflevering is Elles van Vegchel, Hoofd Museumzaken van het Texteilmuseum in Tilburg. Naast haar verhaal bespreken hosts Mark Dekker en Fenne Verhoeven een beroepsmatige misser uit de actualiteit, wordt de biecht afgenomen van één van de luisteraars én kun je vrijkaarten verdienen voor de eerstvolgende Fuckup Night dit najaar in de LocHal.

Praktische informatie
Faalcast #2 is vanaf 19.30 uur op woensdag 17 maart te beluisteren via verschillende podcastplatforms en via www.bibliotheekmb.nl/fuckups

De vorige Faalcast met creatief ondernemer Sander Timmermans is ook nog steeds te beluisteren. Hopelijk is alles tijdens deze afleveringen goed gegaan. En zo niet, dan is het ook prima. Want wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

Fuckup Nights Tilburg is powered by BANK15 en de KennisMakerij in de Bibliotheek LocHal. De Faalcast is een samenwerking met Omroep Tilburg.

 

 

Aanvang: 19:30

Online

Volwassenen (studenten)

boeken/info >