Main Events

Geluk in een leven vol onzekerheid
za 13 mrt
Online
Quiet

Inclusiviteit & VerbindingStudentenVolwassenenVrijwilligersZorg & Welzijn

Hoe is het om te leven om eindjes bij elkaar te knopen? Om rond te komen met weinig geld terwijl je een gezin hebt? Hoe is het om de dag door te komen zonder dingen die niet meer vanzelfsprekend zijn? Hoe haal je geluk wanneer het leven je zulke grote uitdagingen biedt, dat overleven de standaard is geworden?

Het kan iedereen overkomen, leven in (stille) armoede. Door een plotselinge verandering van jouw leven met ‘zekerheid’ naar een leven gevuld met onzekerheid. In Breda zijn er schrikbarend veel mensen die leven in stille armoede. Hoe beleven zij dit? Wat voor effect heeft dit op het gevoel van geluk? Hoe gaan zij met het dagelijks leven om?

Quiet is een organisatie die geluksmomentjes biedt aan mensen die in stille armoede leven. Een keer gratis naar de kapper, een bezoek aan een restaurant of een jas die gedoneerd wordt. Voor ons wellicht allemaal vanzelfsprekend en makkelijk toereikbaar. Voor velen toch ook niet. Wat kunnen wij leren als het gaat om geluk in een leven vol onzekerheid?

Kom naar ons online event en ervaar door de verhalen van Quiet betrokkenen de beleving rondom stille armoede.

 
Aanvang: 12.00 - 14.00

Online


boeken/info >