Nieuws

Workshop ‘Word (nog) gelukkig(er) in jouw werk’ op 25, 26 en 27 maart resp. in Amsterdam, Helmond en Arnhem

19 feb 2019

 

Aansluitend aan de Dutch Happiness Week organiseert onze partner Driessen nog enkele interessante gratis workshops.

Workshop ‘Word (nog) gelukkig(er) in jouw werk’ 25, 26 en 27 maart in Amsterdam, Helmond en Arnhem

Je hebt het misschien niet altijd in de gaten, maar veel mensen brengen de meeste wakkere tijd in een werkweek door op het werk. Het is prettig als dit een plek is waar je jezelf goed voelt, waar je gelukkig bent. Tijdens deze workshop ga je samen met het HappinessBureau* aan de slag om jouw werkgeluk te behouden of misschien zelfs te vergroten. Je kunt rekenen op veel interactie en oefeningen. Want learning by doing maakt mensen gelukkiger!

 Flow, fun & friendship

Volgens het HappinessBureau bestaat werkgeluk uit drie componenten:

  1. Purpose (zingeving): je bent gelukkiger in je werk als je het gevoel hebt zinvol werk te doen waarmee je een positieve bijdrage levert;
  2. Flow (voldoening): door elke dag je talenten te gebruiken, voortgang te boeken en hier erkenning en waardering voor te krijgen, vergroot je je geluksgevoel op het werk;
  3. Fun & friendship (plezier en verbinding): het onderhouden van goede relaties op het werk en het delen van positieve momenten maakt veel mensen gelukkig.

Leerdoelen

Tijdens de workshop gaan we in op de onderdelen flow en fun & friendship. Je leert waar jouw talenten liggen en hoe je ze inzet en oefent hoe je waardering ontvangt en kunt geven. Daarnaast gaan we het hebben over werksfeer. Hoe zorg je voor een goede sfeer op je werkplek? Hoe krijg en onderhoud je goede relaties met je collega’s? En hoe vergroot je je werkplezier?

Dutch Happiness Week

Driessen organiseert deze workshops in het kader van de Dutch Happiness Week. Als trotse partner van dit initiatief willen wij (werk)geluk in Nederland bevorderen en vergroten.

* De workshop wordt verzorgd door het HappinessBureau. HappinessBureau ondersteunt en adviseert organisaties in binnen- en buitenland bij het vergroten van werkgeluk en verzorgt samen met EHERO (Erasmus Universiteit) de opleiding Werkgelukdeskundige op diverse Hogescholen.

Reserveren en meer informatie: