Main Events

Zen met breipen / pop up / wildbreien
wo 23 mrt
Het Rondeel
St Tientjes

Workshop

De wereld wat vrolijker maken. Dat is waar de breitafel “zen met de breipen “bij St Tientjes voor staat. En dat gaan we doen deze middag! We gaan hartjes haken en hartjes knippen met daar op (zelf geschreven ) teksten. Deze hartjes gaan we verspreiden en uitdelen op plekken in de stad .

Wildbreien is een vorm van tijdelijke street art waarbijmpersonen lapjes in of aan elkaar haken, breien of naaien en die vervolgens door de stad verspreiden. Het idee is om publieke objecten te versieren, personaliseren en mooier te maken met de kleurrijke breiwerken.

ZEN MET DE BREIPEN

Bij de breitafel gaat het niet om het breien of productie draaien, het gaat over (samen) iets maken ,waarde als betrokken zijn, met een krachtig klein gebaar verschil maken Het gaat om het ontmoeten van elkaar, van mens tot mens en samen iets maken wat constructief is. De stad meer kleur geven met een project waar iedereen een deel van heeft (uit)gemaakt .In deze week gaan we een doorstart maken en de breitafel “zen met de breipen “weer op de kaart zetten. Ook zijn we weer aan het breien iedere woensdag middag tijdens de inloop in het Rondeel bij St Tientjes.

Aanmelden kan via Tientjesbredaa@gmail.com.

Prijs: Gratis inclusief koffie en thee

Aanvang: 14.00 uur

Het Rondeel
Kloosterlaan 14,
Breda