Main Events

Yin Yoga Sessie – Inner Voice Journey
za 20 mrt
Online
Seeds to Serendipity, Anne-Lotte Jubels

BelevingWorkshopZorg & Welzijn

Inner Voice Journey 

Geluk groeit van binnen. Maar hoe maak je contact met dat geluk? Het planten van zaadjes in je leven is essentieel om een evenwichtige steunpilaar te bouwen, in jezelf.  Ik geloof dat als we tijd leren te maken om ons lichaam te verstaan, we zaadjes planten voor het geluk in ons. Zaadjes voor rust en veerkracht en vooral balans.

 

In deze yin yoga sessie mag je een korte introductie ervaren van wat beweging, stilte en mediatie met je doet. Het is een fysieke, laagdrempelige yoga variant die door iedereen kan worden uitgevoerd, zij het op ieder zijn/haar eigen niveau.

 

In yin yoga worden verschillende poses voor een langere periode vastgehouden, om zo niet de spier te belasten maar juist te werken met gewrichten en verschillende soorten weefsel. Je leert je grens van je lichaam herkennen en de fysieke en mentale sensaties te omarmen.

 

Seeds to serendipity is een bedrijf dat zich richt op mensen helpen het contact met zichzelf te vinden. Als eigenaar van Seeds to serendipity geloof ik dat wanneer we de taal van ons lichaam leren spreken, we in staat zijn om een veel meer intuïtiever en daarmee meer ontspannen en gebalanceerder leven te leiden.

Seeds to serendipity gebruikt hiervoor methodes zoals yoga, meditatie en sport en opent deuren om jezelf echt te leren kennen.

 

Benodigdheden voor deze workshop:
  • Yoga mat / tapijt / vloerkleed
  • Optioneel: yoga blokken / dekentje / bolster of kussens

 

Deze sessie wordt ook aangeboden op Zaterdag 13 maart en Zondag 21 maart

Aanvang: 19:00

Online


boeken/info >