Main Events

Workshop Loesje
vr 19 mrt
De Bibliotheek Eindhoven, De Witte Dame
De Bibliotheek

VolwassenenWorkshop
Loesje ken je misschien wel van haar posters met haar spitsvondige meningen over wat er allemaal speelt in de wereld. Loesje speelt met taal en wil een ander ermee raken: laten glimlachen, aan het denken zetten of gewoon een leuk idee geven.

Maar hoe verzint Loesje die teksten eigenlijk? Tijdens een workshop van Loesje kom je het te weten. Loesje daagt je uit om samen met haar teksten te verzinnen over onderwerpen die bij jullie spelen. Doe mee en geef je mening vleugels!

Let op: we houden de RIVM maatregelen aan. Er is een mogelijkheid dat de workshop verzet of geannuleerd wordt.


Wist je dat een bibliotheekabonnement voor jeugd gratis is? Volwassenen kunnen al voor €19,- per jaar een abonnement afsluiten. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

Prijs: Toegang leden €16,00 Toegang niet-leden €20,00

Aanvang: 14:30

De Bibliotheek Eindhoven, De Witte Dame
Emmasingel 22,
Eindhoven

Volwassenen

boeken/info >