Main Events

WONDERLIJKE NATUUR
za 25 mrt
De Boei-Kunst
GGzE de Boei / De Boei Kunst

ExpoKunstNatuur

De etalages aan de Kruisstraat, laten al zien wat er van binnen bloeit. Het is fantastisch natuurlijk, wat er dit jaar tot groei is gekomen op creatief gebied bij De Boei Kunst. 

Zaterdag 25 maart om 12 uur kun je komen kijken en alles ontdekken. 

Het thema is dan ook “De fantastische natuur”. Het groen in de wereld om ons heen, waar je tot rust kan komen biedt mensen al eeuwen inspiratie. Onze kunstenaars geven hier een eigen vertaling aan. Zo kan het zomaar voorkomen dat er plots een wonderlijk wezen tussen de grassprieten opduikt. Naast schilderijen, is er keramiek, glaswerk, fotografie en tekenkunst te bewonderen. 

Zelf aan de slag? Er is een workshop collages maken in het thema fantasy.

Wat ook heel speciaal is… en aansluit bij ons thema…  Er is een alternatieve dresscode, voor wie wil en durft! Je mag je creativiteit showen in je kleding. In een foto-hoek, kun je je alter ego laten vastleggen. Deze dag kun je dan ook in levenden lijve fantasie figuren en andere creaturen bij ons project tegenkomen. Elfia is er niets bij!  

Op deze manier geven wij op onze eigen manier uiting aan het thema inclusiviteit, dat gekoppeld is aan de Week van de Psychiatrie en de Geluksweek. Mooie themaweken, waar we ons door middel van deze expositie-dag graag aan verbinden. 

Zoals jullie van ons gewend zijn, zal er aan taart, koffie en soep geen gebrek zijn. Kortom het wordt weer een prachtige gezellige happening, waar je helemaal je (wonderlijke) zelf kan zijn!  

groet van Harrie, namens team Deboeikunst

Prijs: Gratis

Aanvang: 12:00 uur

De Boei-Kunst
Kruisstraat 53, 5612 CD,
Eindhoven


boeken/info >