Main Events

Wie trekt de Stoute Schoenen aan?
za 23 mrt
Bibliotheek Midden-Brabant, Tilburg

KunstWorkshop

Uzelf beter voelen, extra levenslust krijgen en nieuwe mensen leren kennen. Samen vormen ze dé ingrediënten van de activerende en revitaliserende kunst- en cultuurprogramma’s voor ouderen van de Stichting Stoute Schoenen. Een uitstekend recept bovendien om misschien zelfs een nog onontdekt talent bij uzelf te ontdekken. Daarbij is ervaring totaal niet nodig, want ons motto is:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Bevlogen docenten Stoute Schoenen is een collectief van senior kunstprofessionals met jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Graag begeleiden ze u in uitdagende kwaliteitsworkshops. Als kunstdocent hebben ze daarnaast ook die special touch: een luisterend oor, waardoor iedere deelnemer vanzelf een bijzonder verhaal wordt.

Prikkelende workshops
Ontdek het talent in uzelf in boeiende workshops, waarin u gezellig samen met anderen van alles leert en zelf aan de slag gaat. Want ja, wij zien dit niet slechts als tijdverdrijf, maar als heuse talentontwikkeling. Op locatie in de wijk of zorginstelling geven we u graag een prikkelende introductie in verschillende kunstdisciplines: schilderen, literatuur, illustratie, textiel, theater en sculptuur.

Geluksgevoel
Onze nieuwste kunstprogramma’s hebben als thema ‘Geluk’. Daarvoor werkt Stoute Schoenen samen met de Bibliotheek Midden – Brabant. Geluk gunnen we iedereen. Ook u! Meldt u zich daarom vandaag nog aan en ontdek het geluksgevoel dat kunst ook u kan geven.

Stoute Schoenen tentoonstelling, schilderijen van ouderen, tijdens Dutch Happiness Week
Als onderdeel van de workshopcarroussel lichten we de kunstdiscipline schilderen eruit en sluiten aan bij de Dutch Happiness Week door de resultaten van de schilderijen met het thema Geluk tentoon te stellen in de Bibliotheek van de Heyhoef, in diezelfde week.

 

contact
Jessica Donders / tel: 06 4001 8884
info@stouteschoenen.com

Prijs: gratis

Aanvang: 14.00

Bibliotheek Midden-Brabant, Tilburg
Kerkenbosplaats 1, 5043RX,
Tilburg


boeken/info >