Programma

Vrijwilligersmarkt Tilburg, make happy, be happy
di 19 mrt
Gebouw P1 - Rondom de mediatheek
Campus Stappegoor (Fontys)

Overig

Vrijwilligersmarkt. Kom een kijkje nemen!

Vrijwilligers Tilburg organiseert een grote vrijwilligersmarkt. Ook jij bent daar van harte welkom. Kom kijken wat jij zou willen doen.  Gewoon, om met jouw inzet de wereld een klein beetje mooier te maken. Vrijwilligers maken mensen blij. Waarom ze dat doen is heel verschillend.

Dat wil jij ook!

Nieuwe mensen ontmoeten? Iets doen waar je keigoed in bent? Je kennis en vaardigheden bijhouden? Iemand blij maken? Zinvol bezig zijn? Je netwerk uitbreiden? Bouwen aan je cv?

De reden maakt niet uit. Vrijwilligerswerk is namelijk gewoon leuk. Bovendien is het ongelooflijk divers, misschien meer dan je nu denkt. En het allermooiste is dat je er zelf ook gelukkiger van wordt.

En? Nieuwsgierig geworden? Benieuwd naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout? Kom je dan oriënteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past. Ofwel, kom in actie!

Bezoek op 19 maart tussen 14.00 en 17.00 uur de gratis Vrijwilligersmarkt bij Fontys Hogescholen, locatie Stappegoor Tilburg, rondom de Mediatheek

De markt is een initiatief van Vrijwilligers Tilburg, in samenwerking met de gemeente Tilburg en Fontys Hogescholen. Zo’n 40 organisaties op allerlei gebieden presenteren zich. Ze staan te popelen om met jou in gesprek te gaan. Vind wat bij jou past: sport, natuur, cultuur, maatschappelijk of zorg. Je kunt er ook een vrijwilligerstest doen, snuffelen in het gratis cursusaanbod, uitleg krijgen over taal- en participatieactiviteiten, een theatercollege bijwonen en al je vragen stellen over vrijwilligerswerk in het algemeen.

Kom ook geluk zaaien op de vrijwilligersmarkt. Met jouw inzet maak je niet alleen mensen blij, het maakt jou ook een bewezen gelukkiger mens!  Graag tot ziens op 19 maart!

Het is fijn als je even meldt dat je komt via www.vrijwilligerstilburg.nl. Zo weten wij hoeveel lekkere hapjes en drankjes we klaar moeten zetten. Tevens ontvang je de week voorafgaand aan de markt via de mail een overzicht van de aanwezige organisaties en de tijden van het theatercollege.