Main Events

GEANNULEERD – Vrijwilligersmarkt Tilburg
do 19 mrt
Fontys Stappegoor, gebouw P1 (rondom mediatheek)
VrijwilligersTilburg

Vrijwilligers

Kom geluk zaaien op 19 maart

Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel. Dus…kom naar de grote Tilburgse Vrijwilligersmarkt en word HAPPY!

Vrijwilligers Tilburg organiseert tijdens de Dutch Happiness Week een markt die je moet beleven: Er zijn tientallen vrijwilligersorganisaties aanwezig bij Fontys Hogescholen Tilburg waarmee jij in gesprek kunt gaan.

Verzamel kanskaarten in het LIVE Monopolyspel, bezoek de barber, laat je inspireren door de ‘motivational speaker’,  get a gadget, kom ff chillen in de Vacaturebank, praat met een matchmaker, doe de vrijwilligerstest en scoor een leuke vrijwilligersklus.

Oogst geluk

Ontmoet nieuwe mensen en werk aan je netwerk. Doe iets waar je keigoed in bent of leer nieuwe skills en bouw aan je cv. Maak iemand happy en word het zelf ook! Met jou samen maken we de wereld mooier!

Ben je benieuwd wat voor vrijwilligerswerk er in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout  te doen is? En wil je je oriënteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past? Kom dan in actie!

Bezoek op 19 maart tussen 15:00 en 18:00 uur de gratis Vrijwilligersmarkt bij  Fontys Hogescholen, locatie Stappegoor Tilburg, gebouw P1 (Rondom de mediatheek)

Sneak previews en kans op prijzen op instagram: @volunteer_experience_2020

Het is fijn als je even meldt dat je komt via www.vrijwilligerstilburg.nl of via Facebook.  Dan weten we hoeveel drinks & bites  we klaar moeten zetten. Tevens ontvang je de week voorafgaand aan de markt via de mail een overzicht van de aanwezige organisaties en meer informatie over het programma.

Prijs: gratis

Aanvang: 15:00u - 18:00u

Fontys Stappegoor, gebouw P1 (rondom mediatheek)
Prof. Goossenslaan 1,
Tilburg