Main Events

Ontdek wat jou écht energie geeft met TweeKracht! (WORDT VERZET)
ma 21 mrt
Fontys Hogescholen, campus Rachelsmolen:
TweeKracht

Workshop

Wil jij ontdekken wat jou écht energie geeft? Niet omdat het ‘moet’, maar omdat je het zelf wilt? En hoe kun je dat gebruiken en inzetten in jouw dagelijkse leven? Met deze twee interactieve, sprankelende en fysieke workshops kan jij dit zelf ontdekken.

De eerste workshop is een groepsworkshop (maximaal 50 personen) waarbij jij samen met iedereen op een hele bruisende manier met een psychologisch groepsspel, KleurBekennen, aan de slag gaat. Waarom doe je wat je doet? Wat geeft je energie? Wat is nou je echte motivatie? Wat zijn jouw drijfveren? Je wordt je steeds meer bewust hiervan en je krijgt handvatten hoe je dit in de praktijk brengt. Zodat je ook echt kunt groeien en slim kunt balanceren. Zo ontdek je hoe jouw alledaagse dag een energiegevende dag kan worden!

Verdiepende workshop

In de tweede verdiepende workshop ga je met een kleine groep (maximaal 14 personen) aan de slag en zoom je in op alles wat je in de eerste workshop hebt geleerd. Dit is met het KernKrachten spel. Jij leert jezelf en je medespelers heel goed kennen tot de kleinste details. Je ontdekt wat er mooi aan je is, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Waar jouw groeimogelijkheden zijn. De richting die jij zelf wilt en het beste bij je past! Je ontdekt op welke manier jij telkens weer keuzes kunt maken die jouw leven energieker en levendiger maken. Je krijgt een persoonlijk kompas die je kunt gebruiken om altijd een positieve richting te vinden, nu en in de toekomst. Deze tweede workshop wordt gegeven aan een kleine groep, de hoeveelheid plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

Het wetenschappelijk bewezen effect van deze workshop is dat jij veerkrachtiger wordt en autonomer. Dus beter bestand bent tegen tegenslag en makkelijker kunt doen wat jij zelf wilt, op de manier waarop jij dat wilt! Wie wil dat nou niet?

Meer informatie over TweeKracht, kijk op www.tweekracht.nl

De workshops worden zowel in Eindhoven als in Tilburg gegeven

Eindhoven Fontys Hogescholen, campus Rachelsmolen: maandag 21 maart om 11.00 uur en woensdag 23 maart om 09.00 uur

Tilburg: Fontys Hogescholen, campus Stappegoor: woensdag 23 maart om 13.30 uur en donderdag 24 maart om 11.00 uur

Prijs: Gratis


Fontys Hogescholen, campus Rachelsmolen:
Rachelsmolen 1,
Eindhoven