Main Events

Tentoonstelling Stedelingen maart 2019
ma 18 mrt

Parktheater Eindhoven, Vondellounge

ExpoKunst

Hoe ziet jouw ideale stad eruit? In wat voor een stad zou jij nou gelukkig worden?

De kunstenaars bij o.a. LuuXX Kleine Berg werken hard in de kleigieterij aan de tentoonstelling Stedelingen. Een expositie met keramiek, schilderijen en hout-objecten over Geluk in de stad. Deze tentoonstelling is rondom de Dutch Happiness Week te bezichtigen, overdag en ’s avonds, in de Voundel-lounge van Parktheater Eindhoven.

Deze tentoonstelling hoort bij  de bijzondere voorstelling  Stedelingen, een uniek theatraal en muzikaal avontuur over gelukzoekers en desillusies, door spelers van Lunet zorg en Carte Blanche en met liedjes van het projectkoor o.l.v. Lizzie Kean.

 

Openingstijden

De tentoonstelling Stedelingen is van 18 maart tot 12 april overdag gratis te bezoeken van maandag t/m vrijdag (09.00-17.00 uur en ’s avonds vanaf één uur voor de voorstelling (19.00 uur) in het Parktheater Eindhoven. In de weekenden is overdag de hoofdingang gesloten. Via de dagentree aan de zijkant is de tentoonstelling vanaf circa 10.00 uur te bezoeken.

De officiële opening van de expositie is op 18 maart van 19.00 – 20.00 uur voor het begin van de theatervoorstelling Stedelingen.

Woonbedrijf

De expositie Stedelingen reist na afloop verder naar woningcorporatie Woonbedrijf aan de Wal 2 in Eindhoven.

Prijs: Gratis

Aanvang: Dagelijks geopend

Elzentlaan 50,
Eindhoven