Main Events

Serve the City: jezelf inzetten voor anderen brengt geluk!
do 24 mrt
V39 (tegenover 013)
Serve the City Tilburg

Dialoog

Ben jij student van Fontys, Avans of Tilburg University en heb je altijd al willen weten wat je nou echt gelukkig maakt? Kom dan naar de talk van Serve the City Tilburg op donderdag 24 maart om 16:00!

Serve the City Tilburg is een vrijwilligersorganisatie die volledig wordt geleid door studenten. Onze vrijwilligers studeren allemaal aan de universiteit van Tilburg, Fontys of Avans, iets wat zeldzaam is bij vrijwilligersorganisaties.

Hoe vinden wij deze actieve studenten en wat is de reden dat zij besloten vrijwilliger te worden bij Serve the City? En dan de belangrijkste vraag: hoe maakt vrijwilligerswerk hen gelukkig?

Tijdens deze presentatie vertellen we over de activiteiten die we organiseren met onze vrijwilligers voor verschillende doelgroepen, zoals ouderen, mensen met een beperking en kinderen met een rugzakje.

Als afsluiting leer je via een quiz meer over de sociale problemen in Tilburg en de mensen die minder geluk hebben. Daarnaast zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen aan onze vrijwilligers. We hopen jullie allemaal te zien op 24 maart!

Prijs: Gratis

Aanvang: 16.00 uur

V39 (tegenover 013)
Veemarktstraat 39,
Tilburg


boeken/info >