Main Events

Seminar ‘Wat is Geluk?’
di 19 mrt
De Bibliotheek Wagnerplein

Overig

Tijdens de DUTCH HAPPINESS WEEK zal er op 19 maart in de Bibliotheek Wagnerplein in Tilburg Noord een seminar plaatsvinden. Deze seminar genaamd ‘Wat is Geluk’ wordt gegeven door Ulrich Wanga, teamcoördinator bij jeugdreïntegratie initiatief Verdien je Ticket en activiteitenbegeleider/coach bij dagbesteding stichting het Anker.

Vanuit zijn verleden met angsten en depressies is hij op zoek gegaan naar wat ‘gelukkig zijn’ is. Nu gebruikt hij zijn leerprocessen en kennis om anderen te helpen hun visie over geluk helder te krijgen en te kijken wat zij hierin kunnen aanpassen om meer geluk te ervaren.

“Gelukkig zijn kan worden verward met blijdschap en euforie, maar dit zijn uiteinden van een spectrum.”

“Ik ben dankbaar voor de periodes dat het echt heel slecht ging”

“In dit moment ben ik de beste versie van mezelf”. 

Het doel van deze seminar is deelnemers anders te gaan laten denken, een verschuiving in perceptie te bieden. Dat mensen naar huis gaan met nieuwe mogelijkheden om anders naar zichzelf en hun leven te kijken. Het is zowel persoonlijk als informatief en interactief.

Tijdens de seminar zullen persoonlijke verhalen naar voren komen, de kracht van zelfhulpboeken, theorie, kleine oefeningen en tips die deelnemers zelf kunnen uitvoeren. 

De seminar is vrij toegankelijk en heeft een maximale capaciteit van 100 mensen.

Graag even aanmelden via: aanmelden@verdienjeticket.nl

 

Prijs: gratis

Aanvang: 15.00

De Bibliotheek Wagnerplein
Wagnerplein 4, 5011 LP,
Tilburg


boeken/info >