Main Events

Science Improv Jam: Gelukszoekers
do 21 mrt
Stemmingmakerij, LocHal

De term ‘gelukszoekers’ is vooral bekend van het vluchtelingenthema. Maar zijn we allemaal geen gelukszoekers? Wil niet iedereen gewoon happy zijn? Midden in de Dutch Happiness Week volg je op 21 maart in de Science Improv Jam van november in de Bibliotheek LocHal een minicollege over aspecten van geluk, gevolgd door een hilarische improvisatieshow rondom dit onderwerp.

Science Stories
De Science Improv Jam combineert Science Stories, zoals je die misschien kent van de programmering in de Kennismakerij tijdens Festival Mundial, met improvisatietheater. Een Science Story wordt gekenmerkt door een korte presentatie over een bijzonder verhaal of van een grappig, onverwacht of ietwat vreemd onderwerp uit de wetenschap. Deze editie vertelt Claire Lambrichts meer over werkgeluk. Claire is docent aan de Fontys Hogeschool HRM en Psychologie, het instituut dat zich gespecialiseerd heeft in de economie van het geluk.

Meespelen?
De improvisatie-acteurs die vervolgens aan de haal gaan met het onderwerp zijn onder andere Anne de Graaf, David Khasho en Arnoud Plantinga. En zoals bij een jam hoort, kan het publiek bij sommige scènes meespelen in de geïmproviseerde sketches. Laat bij je reservering alvast weten als je het leuk vindt om mee te improviseren (je mag uiteraard ook alleen kijken). Reserveer je tickets door een mail te sturen aan scienceimprovjam@gmail.com.

Dutch Happiness Week
Science Improv Jam: Gelukszoekers maakt onderdeel uit van de Dutch Happiness Week. Andere LocHal-programmering in deze week over het geluksthema omvat de masterclass van Suzanne Kuijsten over het omgaan met stress op woensdagavond 20 maart en het foodprogramma ‘En zij eten nog lang en gelukkig’ op zondagmiddag 24 maart in de LocHal.

Prijs: 5,00 (incl. consumptie)

Aanvang: 20.00

Stemmingmakerij, LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg