Main Events

Samen met Sammie op zoek nar geluk!
wo 23 mrt
Perron Geluk in LocHal
Joyce Kuijpers

Kinderen

Wat is er mooier in de Dutch Happiness Week dan het thema te belichten op Perron Geluk vanuit de wereld van het kind. Op woensdag 23 maart tijdens het Spoorlezen in de LocHal gaan we samen met Sammie op zoek naar geluk. Aan de hand van haar boek ‘Sammie en haar weg naar geluk’ gaat schrijfster Joyce samen met de kinderen op reis in een zoektocht naar geluk.

Sammie en haar weg naar geluk
Sammie vertelt het verhaal van een meisje dat zich vaak anders voelt. Ze vindt het lastig om contact te maken met leeftijdgenoten en heeft het gevoel nergens bij te horen. Tot ze op een dag tot de ontdekking komt dat ze haar geluk zelf in de hand heeft.

Kletspraat over geluk
Na het voorlezen van Sammie gaan we samen aan de slag met het thema geluk. Aan de hand van verschillende stellingen onderzoeken we op speelse wijze het begrip geluk. Want wat is dat eigenlijk? En is geluk voor iedereen hetzelfde? Wat heb je in elk geval nodig om gelukkig zijn? Of kun je gelukkig zijn met niets?

Joyce Kuijpers is een vrolijke, beetje eigenwijze kindercoach, moeder van 2 leuke kids en schrijfster van het boek ‘Sammie en haar weg naar geluk’.

Doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar

Prijs: gratis

Aanvang: 15.00-16.00 u

Perron Geluk in LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000,
Tilburg


boeken/info >